Θες να σερφάρεις γρήγορα; Αυτές είναι οι 20 χώρες με το ταχύτερο Ίντερνετ

Σύμφωνα με μία έρευνα της εταιρείας Akamai Technologies που δημοσιεύει το Bloomberg βρέθηκαν οι 20 πιο γρήγορες χώρες όσον αφορά την ταχύτητα του διαδικτύου που αναπτύσσεται σε αυτές.

Την 20η θέση μοιράζονται από κοινού η Ταϊβάν με την Ισπανία όπου οι ταχύτητες φτάνουν τα 31,8 Mbps.

Τις θέσεις 19-15 καταλαμβάνουν κατά σειρά η Πολωνία, ο Καναδάς, η Πορτογαλία, η Σουηδία και η Τσεχία. Την 13η θέση μοιράζονται το Ισραήλ με την Ουγγαρία

ενώ την πρώτη δεκάδα κλείνουν το Ηνωμένο Βασίλειο που βρέθηκε στη 12η θέση και οι Ηνωμένες Πολιτείες που έφτασαν στην 11η θέση.

Το τοπ-10 ξεκινά με τις Κάτω Χώρες και το Βέλγιο με την Ολλανδία να καταλαμβάνουν την 10η και την 9η θέση αντίστοιχα. Στην 8η θέση βρίσκεται η γειτονική Βουλγαρία βλέποντας την «πλάτη» της Ελβετίας που είναι 7η και της Σιγκαπούρης που κατέκτησε την 6η θέση.

Η Βαλτική κάνει τν εμφάνισή της στη λίστα με την Λετονία που ανοίγει την πρώτη πεντάδα για να ακολουθήσει στην 4η θέση μία χώρα γνωστή για την τεχνολογία της, η Νότιος Κορέα.

Το χάλκινο μετάλλιο της λίστας κερδίζει μια χώρα της Βαλκανικής, η Ρουμανία, ενώ μία ανάσα από την κορυφή έφτασε η Ιαπωνία.

Το Χονγκ-Κονγκ είναι ο «πρωταθλητής» του γρήγορου διαδικτύου αφού οι ταχύτητες πλησίασαν το αδύνατον ακόμη για τα δεδομένα της Ελλάδας 63,6 Mbps.

Keywords
Τυχαία Θέματα