Θλίψη και προσευχές – Οι διάσημοι στο πλευρό των θυμάτων της Βοστόνης

Οι χθεσινές βομβιστικές επιθέσεις στον μαραθώνιο της Βοστόνης, που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο 3 ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκάδων, συγκλόνισαν και σκόρπισαν τη θλίψη σε όλο τον κόσμο. Και φυσικά δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστους τους stars των ΗΠΑ, οι οποίοι έσπευσαν να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στις οικογένειες των θυμάτων.

Πρώτος και καλύτερος

ο Μαρκ Γουόλμπεργκ, ο οποίος έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στη Βοστόνη. «Είμαι συγκλονισμένος. Έχω τόσους φίλους και συγγενείς εκεί πέρα, αλλά δεν ξέρω αν είναι όλοι καλά. Προσπαθώ να μάθω» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός. Ο Μπεν Άφλεκ προτίμησε το facebook για να εκφράσει τις σκέψεις του. «Μια τραγική μέρα. Η οικογένειά μου και εγώ στέλνουμε την αγάπη μας στους κατοίκους της Βοστόνης» έγραψε.

«Προσεύχομαι για όλους, τόσο για τους κατοίκους της Βοστόνης, όσο και για αυτούς που αυτή η επίθεση τους επηρέασε» έγραψε στα social media ο Τζάστιν Τλιμπερλεϊκ, ενώ ο Κρις Έβανς είπε: «Η σκέψη μου είναι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους». Ο σύζυγος της Ζιζέλ και αστέρας της ομάδας της Βοστόνης New England Patriots Τομ Μπράντι ανέβασε στο twitter του: «Αυτοί οι ανόητοι σκοτωμοί πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν. Προσεύχομαι για την πόλη μου».

Τη συμπαράστασή τους εξέφρασαν με μηνύματα και πολλοί ακόμα διάσημοι, ανάμεσά τους οι Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Κιμ Καρντάσιαν, Μάιλι Σάιρους, Μάικλ Φελπς.

Keywords
Τυχαία Θέματα