Θλίψη στο Facebook για τον θάνατο των 16χρονων στον Άγιο Στέφανο

Συγκίνηση και θλίψη επικρατούν στο διαδίκτυο, στα προφίλ των συγγενών και φίλων των άτυχων κοριτσιών που έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο ατύχημα στον Άγιο Στέφανο, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

«Αδερφούλα μου σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά εκεί ψηλά, να μας βλέπεις και να μας προσέχεις - Θα δώσω στη μαμά σου και στην αδερφή σου ένα φιλί, αφού δεν είσαι εδώ να τους τα δώσεις» λέει το ένα από τα μηνύματα.

Τα μηνύματα από φίλους και γνωστούς στο Facebook

για τις τέσσερις κοπέλες που επέστρεφαν από πάρτι, ραγίζουν καρδιές.
Οι κοπέλες είχαν πάει σε κτήμα της περιοχής, όπου παιδιά της τρίτης λυκείου του Αγίου Στεφάνου έκαναν αποχαιρετιστήριο πάρτυ. Κάποια στιγμή κουράστηκαν και η μητέρα μιας από τις κοπέλες ήρθε να τις πάρει.

Το δυστύχημα συνέβη όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 41χρονη, ξέφυγε από την πορεία του, ενώ κινείτο στην οδό Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο, προσέκρουσε σε κολώνα πεζοδρομίου και στη συνέχεια χτύπησε πάνω σε άλλο σταθμευμένο αυτοκίνητο. Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου συνεχίστηκε για περίπου 15 μέτρα και τελικώς σταμάτησε σε ένα μαντρότοιχο.

Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή. Τα ανήλικα κορίτσια, σύμφωνα με πληροφορίες, πήγαιναν στην πρώτη τάξη του λυκείου του Αγίου Στεφάνου και ήταν αθλήτριες της τοπικής ομάδας βόλεϊ.

Keywords
Τυχαία Θέματα