Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου

Επίθεση από 10 κρανοφόρους δέχτηκε στην οδό Βαλτετσίου 47 στα Εξάρχεια ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου την ώρα που έτρωγε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Οικονόμου δειπνούσε με την παρέα του στο bistrot bar «Ζάχαρη & Αλάτι» στην οδό Βαλτετσίου, όταν δέκα άτομα εισέβαλαν στο κατάστημα και πλησίασαν τον βουλευτή.

Τα άτομα αυτά, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες φορούσαν κουκούλες, ρώτησαν τον κ. Οικονόμου αν είναι ο βουλευτής της ΝΔ και εκείνος απάντησε θετικά.

«Τι θες

εσύ εδώ ρε;», φέρονται να του είπαν στη συνέχεια και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν
με γροθιές και κλωτσιές, φωνάζοντας: «Εδώ δεν θα ξαναπατήσεις. Τα Εξάρχεια δεν είναι μέρος για βουλευτές».

Ο κ. Οικονόμου μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό» όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί έκριναν ότι ο βουλευτής έπρεπε να παραμείνει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Οργισμένη δήλωση Σαμαρά

«Η άνανδρη επίθεση εναντίον του Βασίλη Οικονόμου, δείχνει ότι η Αθήνα έχει γίνει πάλι ξέφραγο αμπέλι. Οφείλει η κυβέρνηση, να εγγυηθεί την ασφάλεια κάθε πολίτη. Επιτέλους, σε μια δημοκρατική πολιτεία, «άβατα» δεν υπάρχουν!», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Επικοινωνία Βούτση-Οικονόμου

Με τον βουλευτή της Ν.Δ. Βασίλη Οικονόμου επικοινώνησε αργά τη νύχτα και ο πρόεδρος Βουλής Νίκος Βούτσης. Ο πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την συμπαράσταση του στον βουλευτή και καταδίκασε την επίθεση που δέχτηκε.

The post Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα