Τι απαντά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την ατάκα-φάουλ «Στην Ναταλία, που ήταν μαζί μου πέρσι…»!

Στο Θέατρο Γκλόρια βρέθηκε χθες το βράδυ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλοντας να παρακολουθήσει το συμπαρουσιαστή της στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Μες την καλή χαρά», Ευθύμη Ζησάκη.

Εκεί μίλησε στις κάμερες, απαντώντας σε όσα έχουν σχολιαστεί για εκείνη και την πρώην παρουσιάστρια του «Μες Στην Καλή Χαρά», Ναταλία Γερμανού, αλλά και για το λάθος της την ημέρα της πρεμιέρας.

Tί απαντά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το «ήσουν μαζί μου» στη Ναταλία λοιπόν;

«Παιδιά,

εμένα η καρδιά μου χτύπαγε πάρα πολύ δυνατά! Ο μόνος αναίσθητος ήταν ο Παύλος μου και η Κατερίνα, που έχουν πολύ μεγαλύτερη εμπειρία και μας έδιναν δύναμη. Είχα τέτοιο άγχος και τέτοιο τρακ... Ήθελα να ευχηθώ με την καρδιά μου στη Ναταλία», δήλωσε η παρουσιάστρια του «Μες Στην Καλή Χαρά», θέλοντας να μαζέψει τα λεγόμενά της στην πρεμιέρα της εκπομπής της.

Και πρόσθεσε: «Το ξέρετε πως, αν δεν ξαναέβλεπα την εκπομπή, δεν θα το είχα προσέξει; Ούτε τα παιδιά μου είπαν κάτι, ούτε με έφεραν σε δύσκολη θέση, ούτε μου το σχολίασαν. Αν πάλι ο Τύπος δεν το έπαιρνε να το ψειρίσει, δεν νομίζω ότι θα στεκόμουν εκεί. Εγώ ήμουν μαζί της πέρυσι, οκ! Λάθη γίνονται. Δεν μπορείτε να μου συγχωρήσετε τίποτα;».

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα