Τι «έπεσε» στις Πανελλήνιες – Τα θέματα σε Φυσική και Λογοτεχνία

Με καθυστέρηση περίπου μιας ώρας ξεκίνησαν σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις στο μάθημα της Φυσικής στο οποίο εξετάζονται οι υποψήφιοι της Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης.

Τα θέματα καθυστέρησαν να δοθούν. Η καθυστέρηση όπως αναφέρουν πηγές από το υπουργείο Παιδείας υπήρξε γιατί στο 2% των εξεταστικών κέντρων η εκτύπωση των θεμάτων

της Φυσικής δεν ήταν καθαρή, οπότε στάλθηκαν ξανά απο την αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα από τα σχήματα στα οποία καλούνται να διαγωνιστούν οι υποψήφιοι δεν είχε εκτυπωθεί σωστά με αποτέλεσμα να πρέπει να τυπωθούν ξανά τα θέματα προκαλώντας καθυστερήσεις. Από το υπουργείο Παιδείας τόνισαν πως το λάθος δεν ήταν σημαντικό και επιχείρησαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν για την μεγαλύτερη κατηγορία των εξεταζόμενων την Παρασκευή 24 του μήνα με την Ιστορία Θεωρητικής Κατεύθυνσης, την Βιολογία Θετικής Κατεύθυνσης, την Χημεία-Βιοχημεία Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής) και τις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).

Τα θέματα

Νεοελληνική Λογοτεχνία Θεωρητικής Κατεύθυνσης

Φυσική Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης

Keywords
Τυχαία Θέματα