Την Κυριακή έρχεται η «Διάδοση του Χριστιανισμού»

Σε λιγότερους από τέσσερις αιώνες, η – σχεδόν άγνωστη – θρησκεία του Ιησού Χρηστού εξελίσσεται από μια ετερόκλητη συλλογή πεποιθήσεων που δεν έχουν καν το όνομα του Χριστιανισμού, σε μια δυναμική και κατανοητή δύναμη που κυριαρχεί στην πανίσχυρη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.

Αυτή η εντυπωσιακή ιστορία είναι ένα επικό ανθρώπινο δράμα γεμάτο αγωνία, πολιτική ίντριγκα, βάναυσους θρησκευτικούς διωγμούς και καθαρή τύχη. Στη σειρά «Η Διάδοση Του Χριστιανισμού», ο Δρ. Michael Scott

ταξιδεύει στα ιστορικά μέρη του αρχαίου κόσμου, για να ανακαλύψει την επίσημη θρησκεία της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Η εντυπωσιακή άνοδος του Χριστιανισμού είναι μία από τις μεγαλύτερες ιστορίες του αρχαίου κόσμου και ο Δρ. Michael Scott παρουσιάζει σε 3 επεισόδια, πώς αυτό συνέβη και πώς επηρέασε τους Ρωμαίους. Tο πρώτο επεισόδιο της σειράς που θα προβληθεί Κυριακή 21/4 στις 21:00, καταπιάνεται με τη γέννηση του Χριστιανισμού.

Στο δεύτερο επεισόδιο που θα προβληθεί Κυριακή 28/4 στις 21:00, θα δούμε την αντιμετώπιση των χριστιανών από τις Ρωμαϊκές αρχές και τις πρακτικές που ακολουθούσαν εναντίον τους. Το τρίτο και τελευταίο επεισόδιο της σειράς παίζει την Κυριακή 05/05 στις 21:00 και επικεντρώνεται στους πιστούς ακόλουθους της νέας αυτής θρησκείας και στο πώς κατάφεραν όχι μόνο να επιβιώσουν αλλά να διαδώσουν την πίστη τους, παρά τους βίαιους διωγμούς που δέχτηκαν.

Το National Geographic Channel προβάλλεται στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω Nova.

Keywords
Τυχαία Θέματα