Την Παρασκευή ορκίζεται υπουργός η Άλκηστις, το Σάββατο τραγουδάει live στον Μαραθώνα!

Την ευκαιρία να ζήσουν μια… μοναδική εμπειρία θα έχουν όσοι επισκεφτούν το βράδυ του Σαββάτου τον Τύμβο Μαραθώνα για να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Όχι, δεν πρόκειται για τη… μαγεία που θα συνθέσουν η αυγουστιάτικη πανσέληνος με τα τραγούδια της αγαπημένης τραγουδίστριας, αλλά το «προνόμιο» να καμαρώσουν επί σκηνής τη φωνή μιας εν ενεργεία υπουργού! Και αυτό γιατί μια μέρα πριν η διακεκριμένη καλλιτέχνιδα θα έχει ορκιστεί υπουργός της υπηρεσιακής κυβέρνησης.

Εκείνο που μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα είναι ότι ο ίδιος

ο Προέδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος τηλεφώνησε την Πέμπτη στην 60χρονη ερμηνεύτρια για να της απευθύνει τη σχετική πρόταση. Αν και η τελευταία την καλοδέχτηκε, έχει δοθεί… μέχρι νεωτέρας, εντολή να μην υπάρξει καμία επιβεβαίωση μέσω της δισκογραφικής εταιρίας Heaven στην οποία ανήκει.

Περιμένουμε από τον δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη, ο οποίος διοργανώνει την (ελεύθερης εισόδου) συναυλία με τη συμμετοχή της Άλκηστις, να αναλάβει από τη Δευτέρα χρέη μάνατζερ της υπουργού, με αίτημα τα γλυπτά πίσω στον... Μαραθώνα.

The post Την Παρασκευή ορκίζεται υπουργός η Άλκηστις, το Σάββατο τραγουδάει live στον Μαραθώνα! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα