Την πλήγωσε, Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0

06:40 8/1/2015 - Πηγή: KoolNews

H Ατλέτικο Μαδρίτης απέκτησε ισχυρό προβάδισμα για τα προημιτελικά του Copa Del Rey εν όψει του επαναληπτικού στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου»...

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε την καθολική κατοχή της μπάλας και έδωσε ένα 27% στους «ροχιμπλάνκος» για να έχουν να... παίζουν, όμως η Ατλέτικο του Σιμεόνε, κατάφερε το μειονέκτημα να το κάνει πλεομέκτημα και μάλιστα εις διπλούν. Ο Σέρχιο Ράμος στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου κάνει ένα τραγικό πέναλτι για να ανοιξει το σκορ ο Ραούλ Γκαρθία και ο Χιμένες έκλεισε

τον χορό των γκολ.

Ο Κάρλο Αντσελότι άφησε εκτός αποστολής τον Κριστιάνο Ροναλντο, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο όπως μετέδιδαν οι Ισπανοί, ενώ ο Σιμεόνε έδωσε φανέλα βασικού στον Τόρες, αλλά μάλλον θα το ξανασκεφτεί σοβαρά. Παροτι λοιπόν CR7 ήταν στον πάγκο η Ρεάλ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας την κατοχή της μπάλας και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ με τον Όμπλακ να σταματάει τον Ράμος. Στο 11' ο Μπέιλ σκόραρε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ και δευτερόλεπτα αργότερα ο Γκριζμάν υποχρέωσε τον Νάβας να διώξει την μπάλα σε κόρνερ. Η Ρεάλ συνέχισε να κυριαρχεί και στο 36΄έχασε μια ευκαιρία με τον Κεντίνα και στο 38 ο Όμπλακ σταμάτησε και το σουτ του Μπενζεμά.

Η Ρεάλ ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο δυνατά, έχασε κάποιες ευκαιρίες, όμως το γκολ ήρθε από τους... απέναντι. Στο 58' ο Σέρχιο Ράμος ανέτρεψε τον Γκαρθία, ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ, ενώ το τελικό 2-0 δαμορφώθηκε στο 76' με τον Χιμένες.

Οι συνθέσεις:

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χεσούς Γκάμεθ, Χοσέ Μαρία Χιμένες, Γκοντίν, Λούκας Ερνάντεθ, Γκάμπι, Μάριο Σουάρεθ, Ραούλ Γκαρθία, Σαούλ (68' Αρντά Τουράν), Γκριεζμάν (75' Μάντζουκιτς), Τόρες (59' Κόκε).

Ρεάλ Μαδρίτης: Κέιλορ Νάβας, Αρμπελόα (83' Καρβαχάλ), Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κρόος, Κεντίρα, Ίσκο, Μπέιλ, Χάμες Ροντρίγκες (63' Κριστιάνο Ρονάλντο), Μπενζεμά (75' Χεσέ Ροντρίγκεθ).


Atletico Madrid 2 - 0 Real Madrid All Goals and... από ViralDailyTV

The post Την πλήγωσε, Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0 appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα