Της έλιωσε το κεφάλι, έκανε μπάνιο και πότισε τα λουλούδια!

12:31 8/8/2012 - Πηγή: KoolNews
Ανατριχίλα και οργή προκαλεί η κυνική ομολογία του νεαρού Πακιστανού που βίασε και κακοποίησε με πρωτοφανή αγριότητα την 15χρονη Μυρτώ, μέρα μεσημέρι στην πολυσύχναστη Χρυσή Ακτή της Πάρου. Γιατί επέλεξε το κορίτσι αυτό, τί έκανε μετά την επίθεση και πώς εξαφάνισε τα ματωμένα ρούχα, την πέτρα και το κινητό της.

«Εκείνη τη στιγμή ήταν ακόμη ξύπνια. Με το δεξί μου χέρι τη γύρισα ανάσκελα, πήρα με τα δύο μου χέρια την πέτρα και της την έριξα πάνω από το αριστερό της μάτι. Όπως υπολόγισα η πέτρα πρέπει να ήταν περίπου 5 κιλά», κατέθεσε ο 19χρονος Πακιστανός στον ανακριτή σύμφωνα με το κείμενο

απολογίας που δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα.

Ο δράστης αφού έλιωσε το κεφάλι της κοπέλας που από τις 22 Ιουλίου νοσηλεύεται στην εντατική, ξέπλυνε τις «αμαρτίες» του στη θάλασσα, γύρισε στο ξενοδοχείο σαν να μην συνέβη τίποτε, έκανε το μπάνιο του και  πότισε τα λουλούδια, καθώς η δουλειά του είναι κηουρός!

Ανάκριση διετάχθη από τον Εισαγγελέα Κυκλάδων και σε βάρος του εργοδότη του δράστη ώστε να διαπιστωθεί εάν ο νεαρός Πακιστανός εργαζόταν στην επιχείρησή του χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα.

Ο Δράκος της Πάρου μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 09:00 στις φυλακές ανηλίκων του Αυλώνα, ως κατηγορούμενος για την επίθεση στη 15χρονη Μυρτώ, στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, στις 22 Ιουλίου. Στο σωφρονιστικό κατάστημα κρατούνται οι κατηγορούμενοι ανήλικοι, καθώς και οι έφηβοι μέχρι 21 ετών. Ο ίδιος είχε από την πρώτη στιγμή ισχυριστεί στην αστυνομία ότι είναι γεννημένος το 1993 και όχι το 1991.

Το κείμενο της απολογίας:

 «Επειδή δεν δούλευα μου είπε ένας φίλος μου από το Πακιστάν που ήταν στη Πάρο να πάω και εγώ εκεί μήπως βρω καμιά δουλειά. Έτσι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μένω μόνιμα στην Πάρο. Με το που πήγα στην Πάρο ένα παιδί από το Πακιστάν ζήτησε από έναν Έλληνα που ήταν εκεί να μου βρει καμιά δουλεία. Μετά από λίγες μέρες, αυτός ο Έλληνας πήρε τηλέφωνο τον φίλο μου για να του πει για μια δουλειά σε ένα ξενοδοχείο. Ο φίλος μου όμως είχε πιάσει ήδη δουλειά κάπου αλλού και έτσι πήγα εγώ στη θέση του. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην Χρυσή Ακτή και η δουλειά μου εκεί ήταν να κουρεύω το χορτάρι. Εκεί δούλευα μέχρι πριν από δύο εβδομάδες που έφυγα από την Πάρο.

Τώρα θέλω να σας πω τι έγινε την Κυριακή 22 Ιουλίου. Το προηγούμενο βράδυ, το Σάββατο δηλαδή, είχα πάει μαζί με έναν φίλο μου από το Πακιστάν, τον «Ναΐμ», σε ένα πανηγύρι στο Πίσω Λιβάδι που είχε ελληνικά τραγούδια. Από το πανηγύρι φύγαμε γύρω στις 2:30 και ο «Ναΐμ» μου είπε να πάω να κοιμηθώ στο σπίτι του που βρίσκεται δίπλα από ένα βενζινάδικο στον κεντρικό δρόμο για τη Χρυσή Ακτή, να κάνουμε μαζί Ραμαζάνι και την άλλη μέρα να φύγω και να πάω στο ξενοδοχείο που δούλευα. Ραμαζάνι κάνουμε γύρω στις 4 το πρωί, αλλά εκείνο το βράδυ μας πήρε ο ύπνος και δεν κάναμε.

Ξυπνήσαμε γύρω στις 11:30 το πρωί, φάγαμε πρωινό, είδαμε τηλεόραση και γύρω στις 06:15 το απόγευμα έφυγα με τα πόδια για να πάω στο ξενοδοχείο. Φορούσα ένα άσπρο παντελόνι, αυτό που φοράω όταν πάω βόλτα, μια μπλε μπλ

Keywords
Τυχαία Θέματα