Το Joy σε νέα τηλεοπτική στέγη – Σε ποιο κανάλι «μετακομίζει» και πότε κάνει πρεμιέρα;

Είναι από τις εκπομπές που τα 2 τελευταία χρόνια έχει απασχολήσει πολύ τόσο το τηλεοπτικό κοινό, όσο και τους υπεύθυνους των καναλιών. Όταν το Joy πρωτοβγήκε στον τηλεοπτικό αέρα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ κατάφερε να σημειώσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Από την Παυλίνα Ντάσιου

Η περσινή μετακίνηση της εκπομπής από το κανάλι του Ν. Φαλήρου στο Mega, έφερε αλλαγές στη δομή αλλά και στα πρόσωπα που την πλαισίωναν, με την πορεία

της να μην είναι το ίδιο αποδοτική στους πίνακες τηλεθέασης.

Έτσι, μετά το τέλος της περσινής σεζόν οι υπεύθυνοι παραγωγής του Joy, ψάχνουν νέα στέγη για την εκπομπή, ενώ τις τελευταίες μέρες το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως η εκπομπή θα μετακομίσει στο κανάλι της Κηφισιάς. Οι πληροφορίες μου ωστόσο θέλουν το Joy να βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα μέσα από τη συχνότητα του Ant1…

Το κανάλι του Αμαρουσίου, έχει ήδη κάνει ραντεβού με την εταιρεία παραγωγής κι έχουν συμφωνήσει, ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει αποφασιστεί ποιο πρόσωπο θα αναλάβει την παρουσίαση στο κομμάτι της συνέντευξης.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Το Joy σε νέα τηλεοπτική στέγη – Σε ποιο κανάλι «μετακομίζει» και πότε κάνει πρεμιέρα; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα