Το γυρίζει σε καθαριστής ο Τζάστιν Μπίμπερ [εικόνα]

Ο δήμαρχος της Χρυσής Ακτής στην Αυστραλία καλεί τον Τζάστιν Μπίμπερ να πάει να καθαρίσει ένα τοίχο επειδή ζωγράφισε ένα γκράφιτι και μάλιστα του απέστειλε όλα τα απαραίτητα σύνεργα.Ο δήμαρχος, Τόμ Τέιτ θεωρεί ότι ο Καναδός τραγουδιστής «είναι όντως ανόητος» όταν μουτζουρώνει τον τοίχο ενός ξενοδοχείου. Μάλιστα, ο ίδιος έστειλε ένα σετ καθαρισμού στο ξενοδοχείο όπου μένει ο Μπίμπερ στο Σίδνεϊ τις τελευταίες ημέρες, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στην Αυστραλία.

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου όπου βρίσκεται το γκράφιτι είπε

ότι «της αρέσει να έχει ένα έργο τέχνης» του Μπίμπερ στον τοίχο ενώ συμπλήρωσε ότι ο τραγουδιστής είχε ζητήσει την άδεια να ζωγραφίσει. Παρ' όλα αυτά, το δημοτικό συμβούλιο της πόλης ζήτησε τη διαγραφή των γκράφιτι λέγοντας ότι έχει μηδενική ανοχή στο συγκεκριμένο φαινόμενο. «Αν και είναι σε ιδιωτική περιουσία, εκτίθεται σε δημόσια θέα» διευκρίνισε ο δήμος τονίζοντας ότι εάν ο Τζάστιν δεν χρησιμοποιήσει το δωρεάν σετ καθαρισμού, τότε πρέπει να το χρησιμοποιήσει το ξενοδοχείο. Διαφορετικά, η δημοτική αστυνομία θα επιληφθεί του θέματος.

«Αν ένας κανονικός άνθρωπος το έκανε αυτό, θα τιμωρείτο με 80 έως 100 ώρες παροχής κοινοτικής εργασίας», τόνισε ο δήμαρχος στο τηλεοπτικό δίκτυο Nine Network ενώ απευθυνόμενος στον τραγουδιστή είπε:«Λοιπόν, έλα και καθάρισε και θα είμαστε ικανοποιημένοι!».

Επίσης, ο δήμαρχος μιλώντας στην εφημερίδα Courier-Mail δήλωσε ότι «όλοι μας υπήρξαμε νέοι αλλά εδώ έκανε κάτι πολύ ανόητο» ενώ συμπλήρωσε: «Αλλά αυτός μπορεί να την εξαγοράσει και του ζητώ να αντιμετωπίζει την Χρυσή Ακτή τόσο καλά, όπως τον αντιμετωπίζουν οι θαυμαστές του».

Σύμφωνα με τον Αυστραλιανό τύπο, το επίμαχο γκράφιτι απεικονίζει ένα φάντασμα του Πάκμαν και ήρωες από κινούμενα σχέδια ενώ σχεδιάστηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης έπειτα από μία συναυλία στο Μπρίσμπειν.

Οι φωτογραφίες από το γκράφιτι κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο ενώ ο τραγουδιστής και οι οικείου του δεν μπήκαν καν στο κόπο να μαζέψουν τα δοχεία από τις μπογιές και τα σπρέι.

Στις αρχές Νοεμβρίου, ο Τζάστιν είχε δεχτεί πολλές επικρίσεις για τα γκράφιτι του στην Βραζιλία. Κατηγορήθηκε ότι ζωγράφισε παράνομα τον τοίχο ενός εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου στη νότια τουριστική ζώνη του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η περιοδεία του ποπ τραγουδιστή στη νότια Αμερική αμαυρώθηκε από πολλά σκάνδαλα. Ένα από αυτά είναι και η δίωξη του από το ξενοδοχείο όπου διέμενε λόγω του ότι προσπάθησε να μπει μέσα παρέα με παράνομες πόρνες.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα