Το κόμμα του Τράγκα

Αν πίστευες ότι είχαμε ήδη πολλά κόμματα για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, πρόσθεσε ένα ακόμα: το “Ελλάδα – Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο” του Γιώργου Τράγκα.

Σε μια περίοδο που πολλά κόμματα μπαίνουν στο “ψυγείο” -ας είναι καλά οι πολιτικές συνεργασίες- ο Γιώργος Τράγκας, είπε να

κάνει τη διαφορά. Έτσι ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook την δημιουργία του πολιτικού φορέα “Ελλάδα – Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο”, με στόχο να κατέβει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

“Σας ανακοινώνω την ιδρυτική διακήρυξη του πολιτικού forum-πολιτικού φορέα που θα δραστηριοποιηθεί φυσικά με τη μαζική συμμετοχή σας και ονομάζεται ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Ένα μέτωπο που δεν επιλέγει δεξιούς ή αριστερούς και δεν έχει το ερώτημα μέσα ή έξω από το ευρώ, αλλά: Εντός ζωής” δημοσίευσε ο κ. Τράγκας στον τοίχο του.

“Είμαστε υποχρεωμένοι ως υπεύθυνοι και ενεργοί πολίτες να δημιουργήσουμε μια τέτοια πολιτική πράξη, ένα νέο εθνικό μέτωπο απέναντι στις δυνάμεις του χθες, με βασική προϋπόθεση την συμμετοχή των Ελλήνων σε ολόκληρη τη χώρα” αναφέρει μεταξύ άλλων η προκήρυξη.

Διαβάστε ακόμα:

* Κόκκινος (από τα νεύρα του) Ντάνι

* Ένας φτωχός και μόνος καουμπόης!

* Τι ξεφτίλα είναι αυτή;

Keywords
Τυχαία Θέματα