Το κρυφό τατουάζ του Πάολο Ντι Κάνιο που υμνεί τον Μουσολίνι

17:56 7/4/2013 - Πηγή: KoolNews

Λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στον πάγκο της Σάντερλαντ και μετά από τις πολλές συζητήσεις που ήρθαν και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σχετικά με τις πολιτικές του πεποιθήσεις, αποκαλύπτεται το τατουάζ που κοσμεί την πλάτη του Πάολο Ντι Κάνιο: Τον αετό που χρησιμοποίησε ως σύμβολο ο Μουσολίνι κατά τη φασιστική του εκστρατεία.

Παρά το γεγονός, πως το τατουάζ είναι ολοκληρωμένο από το 2004, όπως αναφέρουν τα μέσα επικοινωνίας της Βρετανίας, η φωτογραφία αυτή αναμένεται να προκαλέσει επιπλέον αναταραχές και συζητήσεις,

γύρω από το πρόσωπο του πρώην παίκτη της Λάτσιο.

Μάλιστα, δεν είναι το μόνο τατουάζ που έχει κάνει ο Ντι Κάνιο, το οποίο προδίδει τις πολιτικές του αντιλήψεις, τις οποίες, βέβαια, δεν έκρυψε ποτέ. Λέγεται, πως έχει περίπου άλλα δύο τατουάζ πάνω στο κορμί του, σχετικά με τον Μουσολίνι και όλα όσα εκείνος πρέσβεψε.

Το τελευταίο διάστημα, ο προπονητής, έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του σχετικά με τη συνεχή συζήτηση και τα χτυπήματα που δέχεται για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ υποστήριξε πως από εδώ και πέρα, δεν είναι διατεθειμένος να μιλήσει για τίποτα άλλο, εκτός από τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα