Το Μάντσεστερ κάηκε – Ο 20ος τίτλος της Γιουνάιτεντ έφερε ποτά και λιποθυμίες!

Η χθεσινή μέρα ήταν ξεχωριστή για το (μισό) Μάντσεστερ. Οι «Μπέμπηδες» επικράτησαν της Άστον Βίλα με 3-0, κατέκτησαν τον 20ο τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ και με το σφύριγμα της λήξης της αναμέτρησης, δόθηκε και το σύνθημα για να αρχίσουν οι πανηγυρισμοί. Το πάρτι ξεκίνησε στα αποδυτήρια, εκεί όπου οι ακριβοπληρωμένοι stars της Γιουνάιτεντ διασκέδαζαν και φώναζαν σαν μικρά παιδιά, με μπροστάρη τον Ρίο Φέρντιναντ.

Ακόμα και ο σοβαρός σερ Άλεξ Φέργκιουσον άφησε το δύσκολο ύφος του στην

άκρη και δεν δίστασε να συμμετάσχει στους πανηγυρισμούς, πίνοντας σαμπάνια από το μπουκάλι και δείχνοντας την party animal πλευρά του. Ωστόσο το πάρτι των παικτών της Μάντσεστερ δεν τελείωσε εκεί. Λίγες ώρες αργότερα, η ομάδα έδωσε ραντεβού στο διάσημο μπαρ της πόλης, το Living Room και ξεσάλωσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Εκεί όπου εκτός από τα αστέρια της Γιουνάιτεντ, όπως ο Γουέιν Ρούνεϊ, Ρόμπιν φαν Πέρσι, Ράιαν Γκιγκς, εμφανίστηκαν πολλοί θαυμαστές και φυσικά πολλές θαυμάστριες, που ήθελαν να δουν τα ινδάλματά τους από κοντά.

Και μπορεί να μην έγιναν γνωστές πολλές λεπτομέρειες για το τι συνέβη στο μπαρ, αλλά μερικές φωτογραφίες έφεραν στο φως τις… αλκοολασίες τους! Όπως αυτή η φωτογραφία που ανέβασε ο Φέρντιναντ στον λογαριασμό του στο twiiter.

Ή όπως αυτή που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει μερικές από τις κοπέλες που διασκέδαζαν στο Living Room μαζί με τους «Μπέμπηδες» να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους και να ξαπλώνουν στο πεζοδρόμιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα