Το ματωμένο χέρι του δημοσιογράφου …γροθιά στο στομάχι του Κέρι [βίντεο]

20:37 5/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Την ώρα που συμμετείχε σε ζωντανή εκπομπή του Fox News ο δημοσιογράφος Ερικ Μπόλινγκ αιφνιδίασε το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τους συναδέλφους του, όταν ύψωσε το δεξί του χέρι, το οποίο ήταν βαμμένο κόκκινο. Για λίγα λεπτά επικράτησε αμηχανία στο πάνελ της εκπομπής, αλλά ενώ ο Μπόλινγκ έλεγε πως οι ΗΠΑ πρέπει να προσέχουν για να μη χυθεί και άλλο αίμα, ακούστηκαν γέλια.

Ο ένας μετά τον άλλο, οι δημοσιογράφοι που συμμετείχαν στη συζήτηση τον ρωτούσαν αν

έβαλε κέτσαπ στο χέρι του, αλλά ο οικονομικός αναλυτής και συμπαρουσιαστής του Fox News, δεν πτοήθηκε και συνέχισε τη διαμαρτυρία του. «Πρέπει να το κάνω αυτό», τόνισε και άσκησε εντονότατη κριτική στον Μπαράκ Ομπάμα που «ενέπλεξε τις ΗΠΑ στη συριακή κρίση θέτοντας κόκκινη γραμμή στη χρήση χημικών όπλων».

Όπως είπε «δεν υπάρχει λόγος για να χυθεί αίμα δικό μας ή δικό τους για έναν εμφύλιο πόλεμο ανάμεσα σε δύο μουσουλμανικές ομάδες, οι οποίες στην ουσία μας μισούν». Ολοκληρώνοντας τη μίνι διαμαρτυρία του είπε: «Δεν είναι δικός μας πόλεμος αυτός, πρέπει να μείνουμε έξω από τη Μέση Ανατολή».

Η διαμαρτυρία το δημοσιογράφου προκάλεσε ποικίλα σχόλια, με μία δημοσιογράφο να παρατηρεί ότι το υλικό «έσταζε», με αποτέλεσμα να ομολογήσει ότι πράγματι «έβαψε» με κέτσαπ το χέρι του και στη συνέχεια να το σκουπίσει με μία χαρτοπετσέτα. Πολλοί διασκέδασαν με το σόου του συντηρητικού δημοσιογράφου, αλλά αρκετοί σχολίασαν ως «αηδιαστική» την κίνησή του, ενώ καθηγητής Εθνικής Ασφάλειας σχολίασε πως «μετάνιωσε που τον θεωρούσε σοβαρό αναλυτή».

Keywords
Τυχαία Θέματα