Το μωρό από το εξώφυλλο του άλμπουμ «Nevermind» των Nirvana έγινε 20 ετών! [εικόνα& βίντεο]

Είναι ένα από τα διασημότερα μωρά του κόσμου, με το βρεφικό του εαυτό να έχει περάσει από εκατομμύρια εφηβικά δωμάτια την τελευταία εικοσαετία. Όταν ήταν τεσσάρων μηνών, ρίχτηκε σε μια πισίνα κι έμεινε στην ιστορία ως «το βρέφος στο εξώφυλλο του άλμπουμ ‘’Nevermind’’ των Nirvana».

Από τότε, όμως, πέρασαν 23 χρόνια και το βρέφος της φωτογραφίας είναι πλέον ένας 23χρονος νεαρός. Το όνομά του; Σπένσερ Έλντεν.

Σε συνέντευξή του ο Σπένσερ αποκάλυψε πως από όταν θυμάται τον εαυτό του συστήνεται ως «το μωρό του Nevermind», ενώ δέχεται πολλά πειράγματα σχετικά με την ανατομία του,

για την οποία όλοι απορούν αν έχει το μέγεθος που είχε κι όταν ήταν τετράμηνο βρέφος.

Ο πατέρας του, Ρικ ‘Ελντεν, εργαζόταν για πολλά χρόνια στα χολυγουντιανά στούντιο παραγωγής. Όταν μεταπήδησε στη σκηνοθεσία και την καλλιτεχνική επιμέλεια των βίντεο κλιπς –που η Μαντόνα είχε αναδείξει ως βασικό κομμάτι προώθησης ενός τραγουδιού- ήρθε σε επαφή με τον Κομπέιν, με τον οποίο απέκτησε μια πολύ καλή σχέση, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε φιλικό επίπεδο. Η απόφαση να γίνει ο μόλις λίγων μηνών γιος του, Σπένσερ, το κεντρικό πρόσωπο του νέου δίσκου των Nirvana, πάρθηκε καθαρά για να βοηθήσει το θρυλικό συγκρότημα. Μάλιστα, στην τελική απόφαση σημαντικό ρόλο έπαιξε και η πολύχρονη συνεργασία του Έλντεν με τον αποκλειστικό φωτογράφο των Nirvana, με τον οποίο υπήρξαν και συμφοιτητές. Παρόλο που η φωτογραφία έκανε το γύρο του κόσμου, ο ίδιος δε ζήτησε ποτέ λεφτά από τον Κομπέιν.

Ο νεαρός εργάζεται πλέον ως γραφίστας, κάτι που ήταν ανέκαθεν το πάθος του. Παρόλο που δεν έτυχε να γνωρίσει ποτέ τον Κερτ Κομπέιν μεγαλώνοντας, δηλώνει θαυμαστής των Nirvana δίχως δεύτερη σκέψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα