Το μυστικό ομορφιάς της Σκάρλετ Γιόχανσον κοστίζει μόλις 4 ευρώ!

Όταν πριν από 19 χρόνια και σε ηλικία εννέα ετών έκανε την εμφάνισή της στη μεγάλη οθόνη πολλοί ήταν αυτή που έσπευσαν να μιλήσουν για ένα μεγάλο ταλέντο. Και η Σκάρλετ Γιόχανσον τους δικαίωσε μέσα στα επόμενα χρόνια, πρωταγωνιστώντας σε μερικές μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες, ενώ έδειξε ότι εκτός από καλή ηθοποιός είναι και μια πανέμορφη γυναίκα.

Η 29χρονη star, θεωρείται και όχι άδικα, sex symbol του Χόλιγουντ και μάλιστα το τελευταίο διάστημα

προτιμάει να το… παίζει περισσότερο μοντέλο παρά ηθοποιός. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι είναι και το νέο πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου Dolce&Gabbana. Και πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται πως καταφέρνει και διατηρεί αυτή την φρεσκάδα.

Έτσι η Γιόχανσον, σε συνέντευξή της, δεν δίστασε να αποκαλύψει το μυστικό της. Το οποίο κοστίζει μόλις 4 ευρώ. «Κάθε πρωί πλένω το πρόσωπό μου με μηλόξυδο» είπε και άφησε τους πάντες άφωνους. «Πριν από μερικά χρόνια έψαχνα υγιεινούς τρόπους για να φροντίζω το δέρμα μου. Δεν μου άρεσαν όλες αυτές οι κρέμες με τις επεξεργασίες και τα χημικά. Και όπως αποδείχθηκε το ξύδι μήλου μηλίτη είναι η καλύτερη επιλογή» συμπλήρωσε η Γιόχανσον.

Keywords
Τυχαία Θέματα