Το νέο Gymkhana video του Κen Block θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Άλλο ένα Gymkhana video του Κ.Block κυκλοφορεί. Μας εντυπωσιάζει και του δίνει εκατομμύρια χτυπήματα με πολύ απλό τρόπο: Καίγοντας τα ελαστικά του αγωνιστικού του Ford Fiesta.

Η ενδέκατη ημέρα του Νοεμβρίου είναι η ημερομηνία για την κυκλοφορία του έκτου Gymkhana

video από τον Ken Block. To εξάλεπτο κλιπ έγινε σε συνεργασία με το Need for Speed και είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό. Αυτή τη φορά συμμετέχουν και δύο Lamborghini Aventador οι οποίες είναι ντυμένες στα χρώματα των περιπολικών του video game Need for Speed Rivals.

Στην έκτη συνέχεια των Gymkhana συμβαίνουν δύο πράγματα: Ή εμείς συνηθίσαμε τα κόλπα του Αμερικανού rallyman ή ο Ken Block κάνει όλους αυτούς τους ελιγμούς και τα γλιστρήματα να φαίνονται πολύ εύκολα.

Ακούγοντας για τις Lamborghini Aventador και το video game Need for Speed Rivals μας έκαναν να φανταστούμε πως το Gymkhana SIX θα μας άφηνε άφωνους. Όμως απλά μας εντυπωσίασε. Βέβαια δεν είναι εύκολο να περνάς με πολλά χιλιόμετρα μέσα από ένα κοντέινερ, ούτε να κάνει άλματα με το πλάι, αλλά ούτε να αποφεύγεις μία μπάλα κατεδάφισης.

Έτσι καταλήγουμε στο συμπέρασμα: Ο Ken Block και το Ford Fiesta ST RX43 2013 των 650 ίππων μάλλον κάνουν τα πράγματα να φαίνονται πιο εύκολα από ότι είναι.

Δείτε το βίντεο:

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα