Το νέο «παραμύθι» του Wes Anderson είναι γεγονός: The Grand Budapest Hotel [trailer]

Ένας από τους πλέον δημοφιλείς και αγαπημένους σκηνοθέτες, ετοιμάζει μία ταινία που θα συζητηθεί.

Με ακόμα ένα πρωτότυπο παραμύθι του έρχεται ο Wes Anderson να μας απομακρύνει από την σκληρή καθημερινότητα αλλά και ταυτόχρονα να μας διδάξει για αυτή με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Το trailer της νέας του ταινίας με τίτλο «The Grand Budapest Hotel», δημοσιεύθηκε την Παρασκευή στο Youtube και μέχρι στιγμής έχει αποσπάσει 1.290.000 προβολές και σχεδόν 9.500 θετικές ψήφους.

Το Grand

Hotel Budapest αφηγείται την ιστορία ενός επιστάτη (Ralph Fiennes) κάποιου ξακουστού Ευρωπαϊκού ξενοδοχείου , την περίοδο του μεσοπολέμου, μέσα από την φιλία που ανέπτυξε με έναν νεαρό υπάλληλο – βοηθό του (Tony Revolori) ο οποίος γίνεται ο πιο έμπιστος προστατευόμενος του.

Η υπόθεση λαμβάνει χώρα στην περίοδο του μεσοπολέμου και παρουσιάζει την προσωπική περιπέτεια των πρωταγωνιστών, που εμπλέκονται στην κλοπή ενός σπάνιου αναγεννησιακού πίνακα , ενώ παράλληλα εκτυλίσσονται οι ραγδαίες ιστορικές εξελίξεις, όπως τις γνωρίζουμε.

Τα γυρίσματα της ταινίας έλαβαν χώρα εντός και εκτός Βερολίνου από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2013. Η ταινία θα βγεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 7 Μαρτίου 2014.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα