Το πιο αφροδισιακό γλυκό – 4 pastry shops για τρουφάκια που θα σε κάνουν μάγκα

Είναι κάποιες περιστάσεις στη ζωή που απαιτούν κάτι εκλεπτυσμένο που ανεξαρτήτως μεγέθους και τιμής θα καταφέρει να συναρπάσει. Για παράδειγμα αν είστε καλεσμένος σε μια γιορτή ή γενέθλια σε σπίτι ή ένα δείπνο από φίλο ή συνάδελφο αυτό το εκλεπτυσμένο θα το βρείτε αναμφίβολα στα τρουφάκια των pastry shop Fresh.

Είναι τόσο μικρά και ταυτόχρονα τόσο γευστικά που σε λιγώνουν. Για την ακρίβεια είναι όπως εκείνη η διαφήμιση για πατατάκια: δεν μπορείς να φας

μόνο ένα τρουφάκι. Είτε γάλακτος είτε κανονικά είναι σαν αυτό που έλεγαν για τα κουλουράκια της Μόνικα στα Φιλαράκια. Little Drops of Heaven.

Και σε τι τιμή; Με 3.50 ευρώ μπορείς να πάρεις δέκα τεμάχια, κάτι που σημαίνει ότι με μόλις 10 ευρώ θα πας με ένα γεμάτο κουτί με τρουφάκια στον οικοδεσπότη και θα ξετρελάνεις τους καλεσμένους, τα παιδιά και θα σε ανεβάσουν επίπεδο. Δεν είναι όμως μόνο για επίσκεψη, καθώς τα εν λόγω τρουφάκια είναι ο λόγος που βγήκε το ρητό ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Στην προκειμένη ο έρωτας ξεκινάει από το στομάχι και μαζί με ένα ποτήρι σαμπάνια είναι ότι πιο αφροδισιακό για τις προσωπικές στιγμές.

Φυσικά, εκτός από τα τρουφάκια που είναι η προσωπική μας απόλαυση μιας και τα έχουμε δίπλα μας, μπορείτε να απολαύσετε σουδάκια, μακαρόν και άλλες γλυκές δημιουργίες με βλέμμα στη γαλλική ζαχαροπλαστική που αποτέλεσε και τη βάση του.1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Δείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων στη σελίδα του στο Facebook και το νέο κατάστημα που ανοίγει στη Συγγρού 96 κοντά στο μετρό.

Άλλα ζαχαροπλαστεία με τρουφάκια για να τρως χωρίς σταματημό είναι τα:

L'atelier de patisserie

Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 7 Γλυφάδα, τηλ 210 8983766

Ξεκίνησε από την Βάρκιζα φτιάχνοντας τραγανά μπισκοτάκια, ατομικές τάρτες λεμονιού, κρεμ μπριλέ και μικρές σοκολατένιες μους, οι οποίες μέχρι το τέλος της ημέρας είχαν γίνει ανάρπαστες. Όλα τα γλυκά είναι ολόφρεσκα και έχουν πάντα τα φρούτα της εποχής. Τα τρουφάκια του είναι τα καλύτερα στα πολύ νότια προάστια, το ίδιο μαλακά και λιώνουν στο στόμα.

Nouvelle Patisserie

Λ. Αμφιθέας 168, Παλαίο Φάληρο

Κάπου ανάμεσα στις τάρτες, τα cupcakes και τα μπισκότα, θα βρείτε τρουφάκια λαχταριστά και φθηνά.

The Dark Side Of Chocolate

Σόλωνος 49, ​τηλ. 2103392348

Φτιάχνει μικρά σοκολατάκια με όλων των ειδών αρωματισμένα ανάλογα με δενδρολίβανο, κέδρο ή ακόμα και με βασιλικό, με μπαχάρι και ξύσμα από λάιμ, μέλι και κάρδαμο και άλλα ανάλογα με την εποχή.

Εσάς ποια είναι τα αγαπημένα σας τρουφάκια;

Keywords
Τυχαία Θέματα