Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι – Μπλεγμένος και ο Ερντογάν στο σκάνδαλο διαφθοράς

Το σκάνδαλο διαφθοράς που συγκλόνισε την Τουρκία και προκάλεσε κυβερνητικούς τριγμούς δεν έχει τέλος και όπως αποκαλύπτουν τα τουρκικά Μέσα «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι», καθώς μέσα στα ονόματα πολιτικών που διακινούσαν τις μίζες εκατ. δολαρίων σε κουτιά παπουτσιών βρίσκεται και αυτό του πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η τουρκική ειδησεογραφική ιστοσελίδα «Τ-24», νέα στοιχεία προκύπτουν από την εισαγγελική έρευνα εις βάρος τόσο του τούρκου πρωθυπουργού, όσο και του ιού

του, ενώ γίνεται λόγος για εμπλοκή και του υπουργού Δασών, Βεσϊσέλ Έρογλου.

Παρά το γεγονός ότι ο Ερντογάν επιχείρησε να καρατομήσει το σχεδόν το μισό του Υπουργικό Συμβούλιο και να καταγγείλει ξένα κέντρα ότι βρίσκονται πίσω από μία συνωμοσία εις βάρος του τουρκικού λαού, ο ίδιος δεν φαίνεται να γλιτώνει καθώς τον προδίδουν νέα στοιχεία που προκύπτουν από καταγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες συνομιλίες.

Σε μία εκ των καταγεγραμμένων τηλεφωνικών συνομιλιών ένας Σαουδάραβας πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας (που ήδη το όνομά του έχει εμπλακεί στο σκάνδαλο διαφθοράς) και ένας συνεργάτης του, φαίνεται να συνομιλούν με τον διευθυντή του ιδιαίτερου γραφείου του Τούρκου πρωθυπουργού, με έναν σύμβουλό του και με τον γιο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα