Το Σάββατο η κηδεία του Παντελή Παντελίδη – Πως έγινε το θανατηφόρο τροχαίο με τις κοπέλες [εικόνες]

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο ο απρόσμενος θάνατος του Παντελή Παντελίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του τραγουδιστή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το πρωί, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το νεκροταφείο. Πιθανόν είναι η κηδεία να τελεστεί στο νεκροταφείο Νέας Ιωνίας, την περιοχή όπου ο Παντελής Παντελίδης μεγάλωσε.

Πως

έγινε το δυστύχημα

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 8 και 20 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γνωστός τραγουδιστής κινούνταν από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης με μεγάλη ταχύτητα κατέληξε στις μπάρες του δρόμου στη στροφή που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Από την σφοδρή σύγκρουση το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν νεκρό τον νεαρό τραγουδιστή ενώ δύο κοπέλες που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένες.

Δυστυχώς ο γνωστός καλλιτέχνης σύμφωνα με τις πληροφορίες από το νοσοκομείο υπέστη πολύ σοβαρά και πολλά τραύματα στο κεφάλι, ήταν αδύνατο για τους γιατρούς να τον σώσουν.

Η επίσημη ανακοίνωση της Τροχαίας:

«Στις 8.10 στη γέφυρα εξόδου από το πρώην ανατολικό αερολιμένα κινούνταν όχημα μάρκας Mercedes με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο 33χρονος οδηγός Παντελής Παντελίδης κινούνταν στο ρεύμα προς την έξοδο για Αθήνα όταν το όχημα εξετράπη δεξιάς της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο (ύψους περίπου 40 εκατοστών) και στη συνέχεια σε μεταλλικά κάγκελα με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημα».

1 από 15 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Οι δύο κοπέλες που επέβαιναν στο τζιπ

Δύο νεαρά κορίτσια επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης και το πρωί της Πέμπτης ανετράπη και καρφώθηκε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Τα δύο κορίτσια έφυγαν μαζί με τον τραγουδιστή από το μαγαζί στο οποίο έκανε πρόβες και κατευθύνθηκαν προς άγνωστο προορισμό.

Η 30χρονη Μυρσίνη Αρναούτη από την πρόσκρουση έχει σοβαρά κατάγματα στα κάτω άκρα της, έχει χάσει πάρα πολύ αίμα και πιθανώς θα γλυτώσει τον ακρωτηριασμό. Η Μυρσίνη εργάζεται σε καφέ-μπαρ στη Νέα Σμύρνη ενώ έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Μέσα Επικοινωνίας.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η 21χρονη Φρόσω Κυριακού που ήταν συνοδηγός στο τζιπ σπουδάζει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ζει στο Γουδί και εργάζεται ως μοντέλο. Η νεαρή νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική του Ευαγγελισμού, φέρει σοβαρά τραύματα καθώς έχει σπάσει τον ώμο και τον αγκώνα της, όμως η κατάσταση της δεν είναι κρίσιμη.

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Διαβάστε ακόμα: Το προφητικό τραγούδι του Παντελή Παντελίδη για τον θάνατό του [βίντεο]

The post Το Σάββατο η κηδεία του Παντελή Παντελίδη – Πως έγινε το θανατηφόρο τροχαίο με τις κοπέλες [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
επισημη ενημερωση για μυρσινη αρναουτη, www.πως ειναι η υγεια της μινας αρναουτη.που ηταν μαζι μδ τον παντελιδη στο μοιραιο τζιπ?
Τυχαία Θέματα