Το στοιχειωμένο άσυλο του Ρόλινγκ Χιλς – Οι νεκροί της φυματίωσης είναι ακόμα εκεί…

Είναι ένα από τα πιο ανατριχιαστικά κτήρια στο East Bethany, που θα αντικρίσεις αν βγεις πιο έξω από τη Νέα Υόρκη.

Αν και αρχικά σχεδιάστηκε για...φάρμα, στη συνέχεια αποτέλεσε κέντρο ''φιλοξενίας'' φυματικών αλλά και ορφανοτροφείο.

Ωστόσο κάποιοι από αυτούς δεν εγκατέλειψαν ποτέ το μέρος. Δεκάδες υπερφυσικά περιστατικά έχουν αναφερθεί στο ανατριχιαστικό κτήριο, με πόρτες να κλείνουν και σκοτεινές φιγούρες να περπατούν στους διαδρόμους.

Δείτε το εσωτερικό του Ρόλιγκ Χιλς.

1 από 14 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ
>

Φωτογραφίες: SplashNews

KoolNews
Τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια ΧανίωνΠΟΛΙΤΙΚΗΕΛΛΑΔΑBUSINESSΔΙΕΘΝΗCRIMESPORTSFUNΤΕΧΝΗSTYLETRAVELFOODEXTRASAUTOΠΟΛΙΤΙΚΗΚασιδιάρης: Και ο Ερντογάν φυλακίστηκε και μετά βγήκε πρώτος [βίντεο]Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2013 09:26 πμ 0

0 0 Instapaper0 Google +0

Με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, παρομοίασε τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, ο βουλευτής, Ηλίας Κασιδιάρης στην διαδικτυακή εκπομπή του εθνικιστικού κόμματος.

Στην εκπομπή στην οποία συμμετείχε και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, σχολιάστηκε η αναστολή της χρηματοδότησης των κομμάτων η οποία στοχοποιεί αυτές τις μέρες κατά κύριο λόγο την Χρυσή Αυγή. Μετά από αυτό το ζήτημα όμως, ο Ηλίας Κασιδιάρης καταπιάστηκε με τις διώξεις κατά του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, τον οποίον και παραλλήλισε με τον Ταγίπ ερντογάν, λέγοντας πως: «και ο Ερντογάν φυλακίστηκε για έναν χρόνο και στη συνέχεια βγήκε πρώτος».

Στην συνέχεια αναφερόμενος στο οπλοστάσιο που βρέθηκε στο σπίτι του καταζητούμενου επιχειρηματία Αναστάσιου Πάλλη, ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε πως ο ανακριτής θα έπρεπε να καλέσει τον ανεξάρτητο βουλευτή Οδυσσέα Βουδούρη για την σχέση του με το ίδρυμα Πάλλη.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα