Τους ανοίγουν την όρεξη: 93% περισσότερο τρώνε οι άνδρες όταν τους βλέπουν οι γυναίκες

Μπορεί οι έρευνες να έχουν αποδείξει πως οι γυναίκες τρώνε λίγο όταν τους παρακολουθούν άνδρες, ωστόσο δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο κι γι αυτούς.

Σε μια ιδιότυπη έρευνα οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι σε ένα τραπέζι που κάθεται τουλάχιστον μία γυναίκα μεταξύ ανδρών που γευματίζουν, εκείνοι καταναλώνουν 93% περισσότερο φαγητό σε σύγκριση με εκείνους που γευματίζουν χωρίς την παρουσία γυναίκας στο τραπέζι!

Επί της ουσίας, οι άνδρες έχουν την τάση να καταναλώνουν σχεδόν διπλάσια ποσότητα τροφής όταν τους παρακολουθεί μία γυναίκα κατά την διάρκεια του γεύματος. Το συμπέρασμα

ισχύει για όλα τα ήδη τροφής, καθώς το ποσοστό 93% καταγράφηκε σε ένα γεύμα με πίτσα, ενώ 86% των ανδρών επιβεβαίωσε το αποτέλεσμα, αφού καταγράφηκε και στην κατανάλωση σαλάτας ή άλλων, πιο υγιεινών επιλογών.

Αλλά και οι γυναίκες από την πλευρά τους, διαπιστώθηκε ότι καταναλώνουν περισσότερη σαλάτα (δηλαδή «υγιεινές» τροφές στο τραπέζι) και λιγότερη πίτσα (δηλαδή πιο λιπαρές επιλογές στο τραπέζι) όταν γευματίζουν μαζί με άλλες γυναίκες, σε σύγκριση με όταν γευματίζουν με άντρες. Μπορεί απέναντι σε έναν άντρα να τρώνε λιγότερο από ό,τι αν ήταν μόνες τους, αλλά απέναντι σε άλλες γυναίκες τρώνε πιο υγιεινά από ό,τι αν ήταν με έναν άντρα στο τραπέζι.

The post Τους ανοίγουν την όρεξη: 93% περισσότερο τρώνε οι άνδρες όταν τους βλέπουν οι γυναίκες appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα