Τρανσέξουαλ ζήτησε να του κάνουν ευθανασία επειδή ήταν «τέρας» μετά την εγχείρηση

Ο 44χρονος Νέιθαν Βέρχελστ θεώρησε πως η νέα του εμφάνιση μετά την εγχείρηση αλλαγής φύλου ήταν τερατώδης και ζήτησε να του κάνουν ευθανασία. Η παράξενη ιστορία εκτυλίχθηκε στο Βέλγιο, όταν μια γυναίκα ονόματι Νάνσι, αποφάσισε να αλλάξει φύλο και να γίνει άντρας. Από το 2009 ακολουθούσε θεραπεία αλλαγής ορμονών και προσφάτως του έγινε μαστεκτομή και εγχείρηση πρόσθεσης πέους.

Οι διαδικασίες δεν πήγαν κατ' ευχήν και τα στήθη του ήταν ανόμοια και όχι όπως τα περίμενε, ενώ το εμφύτευμα πέους παρουσίαζε ασυμβατότητα. Ο Νέιθαν-από Νάνσι το έκανε Νέιθαν- περιέγραφε σε εφημερίδα πως «ήμουν έτοιμος να γιορτάσω την αναγέννησή μου, αλλά όταν κοίταξα στον καθρέφτη αηδίασα με τον εαυτό μου».

Έτσι, με την αιτία του αβάσταχτου ψυχολογικού πόνου του έκαναν ευθανασία, της οποίας αιτήθηκε ο ίδιος, χθες το πρωί και πέθανε. Οι συγγενείς του έμαθαν για το θάνατό του μέσα από επιστολή που τους απέστειλε και τους ευχαριστούσε.

Να σημειωθεί πως η ευθανασία οφείλεται για το 25% των θανάτων στο Βέλγιο, ενώ ο γιατρός που του χορήγησε τη θανατηφόρα ένεση, είχε κάνει το ίδιο και με δύο παιδιά, δίδυμα, πριν από ένα χρόνο επειδή δεν είχαν ακοή και θα γινόντουσαν και τυφλά. Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα