Τράβα … τις ευαίσθητες χορδές της

Από το να τραβήξεις το βλέμμα της μέχρι να την κατακτήσεις στο κρεβάτι όταν θέλεις, υπάρχουν έξι βασικά βήματα που θα σου εξασφαλίσουν την «κυριαρχία» του παιχνιδιού.

1. Θες να έρθει αυτή σε σένα; Εύκολο!

Είναι πιο εύκολο απ’ ότι πιστεύεις! Στάσου στο κέντρο του χώρου ώστε να μπορούν να σε «σταμπάρουν» οι γυναίκες που βρίσκονται στον χώρο. Σκάναρε τον χώρο για μια οικεία φυσιογνωμία. Οι γυναίκες συνηθίζουν να προσεγγίζουν -κατά τέσσερις φορές περισσότερο- κάποιον που έχουν δει ξανά καθώς δεν τον θεωρούν «επικίνδυνο».

Το

παιχνίδι με τα μάτια είναι το επόμενο βήμα. Χαμογέλασε και κοίτα ξανά αλλού. Επανέλαβε μερικές φορές και έπειτα απομακρύνσου από τις φίλες σου ή από τους φίλους σου ώστε να ξεκαθαρίσεις ότι δεν συνοδεύεσαι.

2. Κέρδισε ένα δεύτερο ραντεβού...γιατί μπορείς!

Όταν συζητήσετε μην συμφωνείς σε ότι σου λέει μονάχα για να γίνεις αρεστός. Θυμήσου ότι οι γυναίκες προτιμούν άνδρες με προσωπικότητα και επιβλητικούς. Κατά την επαφή σας παίξε τον δικηγόρο του διαβόλου –μην το παρακάνεις βέβαια- σε μερικά θέματα που συζητάτε αλλά φέρε με τρόπο το επιχείρημά σου πάνω στον τρόπο σκέψης της. Θα νιώσει παράλληλα ικανοποίηση ότι σε άλλαξε.

3. Μην ψαρώνεις

Από το βλέμμα της μπορείς να καταλάβεις αν κατάλαβε τι πραγματικά συνέβη εκείνο το βράδυ. Όταν «σου την λέει», στάσου στο ύψος σου. Αυτό θα σε κάνει να φανείς επιβλητικός ενώ επιταχύνει τους καρδιακούς παλμούς σου, κάτι που παράλληλα βοηθά στην επιτάχυνση του τρόπου σκέψης σου.

Στην συνέχεια, δείξε ότι λυπάσαι για ότι έκανες. Έρευνες δείχνουν ότι 90% των γυναικών θα συγχωρούσαν τον σύντροφό τους από ένα «παραστράτημα» εάν δείξει σημάδια ντροπής ή τύψεων.

4. Ένα «εύκολο» Ναι

Το να κερδίσεις την αποδοχή της είναι ζήτημα χρόνου. Προσέγγισέ την όταν οι κόρες της είναι σε διαστολή και μεγάλες. Όταν οι άνθρωποι βρίσκονται σε δεκτική διάθεση τείνουν να έχουν διεσταλμένες κόρες.

Αν δεν μπορείς βέβαια να περιμένεις τόσο, χαμήλωσε τα φώτα ώστε να διασταλούν έτσι οι κόρες της και κοίταξέ την στα μάτια. Αν στο βλέμμα σου γυρίσει το κεφάλι της δεξιά συνήθως υποδηλώνει ότι παίρνει συνήθως γρήγορες αποφάσεις βασισμένες σε δεδομένα, οπότε προετοιμάσου για αποτροπή του αιτήματός σου. Αν, αντιθέτως κοιτάξει αριστερά, είναι πιθανό να επηρεάζεται από το αίσθημα της στιγμής.

5. Θέλεις να «πέσει στα πόδια σου»;

Έρευνες υποστηρίζουν ότι όπως στα σκυλιά, όταν ο εγκέφαλος γνωρίζει ότι θα επιβραβευθεί μετά από μια πράξη, ξεκινά να το προσδοκά και να το σκέφτεται ευχάριστα.

Εκμεταλλεύσου το διασφαλίζοντας ότι κάθε σεξουαλική πράξη καταλήγει εξαιρετικά θετικά. Πές της πόσο όμορφα ένιωσες και πόσο καλή είναι. Η επιβράβευση κάνει τις γυναικείες ορμόνες να εκτοξεύονται. Θα συνδυάσει μάλιστα την δική σου ικανοποίηση με την ευχαρίστηση που θα νιώθει για τον εαυτό της. Ξέχασε την βαρεμάρα στον στοματικό έρωτα… πλέον θα το περιμένει πώς και πώς!

6.Κάνε την να σε προσέχει

Οι γυναίκες είναι «προγραμματισμένες» να έλκονται από γενναιόδωρους άνδρες. Υποδηλώνει πως έχουν τόσο περίσσευμα πηγών που είναι διατεθειμένοι να το μοιραστούν.

Κάνε καλές πράξεις και πες της για αυτές. Γίνε γενναιόδωρος με την ίδια. Όταν μια γυναίκα συναντήσει έναν τέτοιον άνδρα η φύση της την οδηγεί να τον προσέχει και να τον φροντίζει με τον τρόπο της, δηλαδή, με δώρα, φαγητό και σεξ προκειμένου να τον ενθαρρύνει να δεσμευτεί με την ίδια. Αξιοποίησέ το!

Keywords
Τυχαία Θέματα