Τρόμος στο Σηκουάνα: Έφτασε στη Γαλλία το ψάρι που αρέσκεται να τρώει … όρχεις [βίντεο]

17:08 4/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Μετά τη Σουηδία, το ψάρι Πακού με την ιδιαίτερη προτίμηση στους όρχεις, κατέφθασε στη Γαλλία προκαλώντας πανικό.

Συγγενείς με τα πιράγχας, τα Πακού ζουν συνήθως στους ποταμούς του Αμαζονίου, παρόλα αυτά θεάθηκαν πρόσφατα στο Σηκουάνα.

Η γαλλική αστυνομία του Παρισιού, επιβεβαίωσε ότι το ψάρι που πιάστηκε από έναν ψαρά στον Σηκουάνα ανήκει στο είδος Πακού και προειδοποίησαν τους πολίτες να είναι προσεχτικοί.

Τα συγκεκριμένα ψάρια μπορούν να φτάσουν

σε μήκος τα 90 εκατοστά και σε βάρος τα 25 κιλά ενώ έχουν περίεργα και κοφτερά δόντια και τους αρέσει και η γεύση της ανθρώπινης σάρκας.

Συνήθης τροφή τους είναι τα σαλιγκάρια, καρποί και φύλλα, παρόλα αυτά τα Πακού θεωρούνται επικίνδυνα και για τους ανθρώπους. Μάλιστα, το Πακού ευθύνεται για τον θάνατο δύο ψαράδων στα νησιά στην Παπούα Νέα Γουινέα, οι οποίοι πέθαναν από ακατάσχετη αιμορραγία όταν το εν λόγω ψάρι τους «έφαγε» τους όρχεις.

«Δαγκώνουν επειδή πεινάνε. Οι ανθρώπινοι όρχεις τους τραβούν την προσοχή, καθώς έχουν το τέλειο μέγεθος για το στόμα τους. Αποτελούν ένα είδος φυσικού στόχου γι' αυτά», ανέφερε ο ειδικός στα ψάρια Χένρικ Καρλ ο οποίος εργάζεται στο Δανέζικο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο.

Περισσότερες πληροφορίες για το σαρκοβόρο ψάρι στο βίντεο που ακολουθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα