Τρόμος στον Πειραιά – Νέα απόπειρα βιασμού έξω από σχολείο

Τον τρόμο έχουν σπείρει οι απόπειρες βιασμού που έχουν λάβει χώρα στον Πειραιά. Το βράδυ της Τρίτης ένα ακόμη περιστατικό απόπειρας συνέβη στην περιοχή της Καστέλλας και μάλιστα έξω από 9ο Γυμνάσιο Πειραιά.

Το γεγονός έχει τρομοκρατήσει τους κατοίκους της περιοχής και τις Αρχές, αφού δεν έχουν περάσει ούτε 10 μέρες από τη την τελευταία απόπειρα βιασμού και πάλι στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, την Ευαγγελίστρια.

Αυτή τη φορά, θύμα ήταν μια νεαρή κοπέλα που ενώ περπατούσε στην οδό Κλεμανσώ, στις 9:30 το βράδυ της Τρίτης, άγνωστος άνδρας της επιτέθηκε και αποπειράθηκε να τη βιάσει, σύμφωνα με το Piraeus Press. Ο δράστης ακινητοποίησε την άτυχη κοπέλα, ενώ προσπάθησε να βγάλει μια σιδερογροθιά από το τσαντάκι που φορούσε στη μέση του. Όμως οι δυνατές φωνές της κοπέλας τον έκαναν να τραπεί σε φυγή αφού πρώτα την πέταξε με δύναμη στο πεζοδρόμιο, προκαλώντας της αρκετά χτυπήματα στην μέση και τα πλευρά ευτυχώς όμως η κατάσταση της δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Σύμφωνα με την ίδια πρόκειται για νεαρό άνδρα, ψηλό, με ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά. Κυκλοφορεί φορώντας μαύρο μπουφάν και τσαντάκι σχήματος μπανάνας στη μέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα