Τσιλιπουνιδάκης: Είναι τυχεροί η αδερφή μου και τα ανίψια μου που ζουν

Έναν εφιάλτη έζησε το πρωί της Παρασκευής, η αδερφή του ρεπόρτερ του Star, Νίκου Τσιλιπουνιδάκη, όταν διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι της, όπου βρισκόταν εκείνη και τα δύο της παιδιά, ηλικίας 7 και 12 ετών.

Το Koolnews.gr επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο που εξιστόρησε λεπτό προς λεπτό όσα έζησε η αδερφή του.

“Οι διαρρήκτες πρέπει να είδαν τον γαμπρό μου, όταν έφυγε από το σπίτι και έπειτα από 20 λεπτά περίπου, έσπασαν την μπαλκονόπορτα. Η αδερφή μου βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο δωμάτιο με την ανιψιά μου. Άκουσε το θόρυβο

και βγήκε από το δωμάτιο και πήγε να δει τον ανιψιό μου, που ήταν στο δωμάτιο του. Αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πηγαίνει καλά, βουτάει τον ανιψιό μου και τότε εμφανίζεται ο ληστής. Πρόλαβε να μπει στο δωμάτιο και να κλειδώσει. Ταμπουρώθηκε με τα δύο παιδιά της στο δωμάτιο και τηλεφώνησε σε εμένα και την αδερφή μας φωνάζοντας βοήθεια. Οι διαρρήκτες την άκουσαν να καλεί σε βοήθεια και έτσι έφυγαν”.

Ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης ακούγεται εκνευρισμένος από το τηλέφωνο… “Ξεκίνησα από Πειραιά να πάω Κινέτα και μετά από μισή ώρα ήρθε η αστυνομία. Οι ίδιοι αστυνομικοί μου είπαν “βοήθησε μας”. Το περιπολικό που έχει ο Αστυνομικός Σταθμός της Κινέτας είναι ακινητοποιημένο γιατί έχει σπάσει το διαφορικό και δεν εγκρίνουν τα έξοδα επισκευής. Περιμένουν την Άμεση Δράση από το Θριάσειο. Έχουν γίνει καταγγελίες για δεκάδες διαρρήξεις. Όταν πήγαμε να κάνουμε τη μήνυση κατά αγνώστων στον Αστυνομικό Σταθμό της Κινέτας, μου είπαν πως ετοιμάζονται να το κλείσουν και να εξυπηρετείται η περιοχή ή από Κόρινθο ή από Μέγαρα. Θα κάνω ανένδοτο. Θα σταματήσω και τη δουλειά. Ο σταθμός της Κινέττας έχει άνδρες υπηρεσία και δεν έχουν περιπολικά. Στα Μέγαρα έχουν περιπολικά που κάθονται και δεν έχουν άνδρες. Ο ίδιος ο διοικητής της Κινέτας συνέλαβε έναν διαρρήκτη με το ΙΧ του. Σήμερα ο Δένδιας μίλησε για τη Χρυσή Αυγή. Όταν έχουν πρόβλημα παίρνουν τη Χρυσή Αυγή. Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής τα ανεβάζουν αυτοί”.

Ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης δεν έχει φύγει από το πλευρό της αδερφής του και των ανιψιών του. Και δεν σταματά να επαναλαμβάνει πως “από τύχη ζούνε”.

Ο δημοσιογράφος φωτογράφησε το ακινητοποιημένο περιπολικό και ανέβασε τη φωτγραφία μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ενώ απευθύνθηκε και στον υπουργό Δημοσίας Τάξης, Νίκο Δένδια.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα