Τσίπρας στην ΔΕΘ: Λέμε «όχι» στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Την πάγια θέση του ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των ΕΥΔΑΠ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξέφρασε κατά την επίσκεψή του στα περίπτερα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας,

ο οποίος αυτή την ώρα συναντάται με τον δήμαρχο της συμπρωτεύουσας, Γιάννη Μπουτάρη.

Εμπορικός και πολιτισμικός κόμβος μπορεί να γίνει η Θεσσαλονίκη, μέσω της Διεθνούς Έκθεσης, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος συνοδεύτηκε και από βουλευτές, τον γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Βίτσα και στελέχη.

Βρισκόμενος στο το περίπτερο της ΕΥΔΑΠ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε την ελπίδα του «να την κρατήσουμε και να μην τη μοσχοπουλήσουμε». Αναφερόμενος στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως είμαστε μία από τις λίγες ανεπτυγμένες χώρες χωρίς ανεπτυγμένο σιδηροδρομικό δίκτυο. «Ελπίζω να σας δω και του χρόνου και να μην σας έχουν αγοράσει» συμπλήρωσε.

Στη διάρκεια της περιοδείας τού επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ άτομο με ειδικές ανάγκες πρόσφερε στον κ. Τσίπρα ένα dvd με το ντοκιμαντέρ «Ανάδυση» από την προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, όπου πήρε μέρος στο αγώνισμα της κολύμβησης.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα