Τσόρβας: Δεν έχω σχέση με τη δολοφονία Φύσσα

Ότι δεν είναι το τρίτο πρόσωπο στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι υποστήριξε στην απολογία του ο Αθανάσιος Τσόρβας, ο οποίος ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει τους ανακριτές που τον έκριναν προφυλακιστέο ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως επειδή είναι άνεργος κατέφυγε στη Χρυσή Αυγή.

Με αυτό εξάλλου το επιχείρημα προσπάθησε να αρνηθεί πως βρισκόταν

στο αυτοκίνητο του Γιώργου Ρουπακιά το βράδυ της δολοφονίας του Π. Φύσσα αν και παραδέχτηκε πως λίγο πριν τις 11.30 έλαβε κι αυτός μήνυμα στο κινητό του για να πάει στα γραφεία της Νίκαιας, ενώ ήταν με το αυτοκίνητο του στη Θηβών.

«Φτάνοντας στη διασταύρωση «Δηλαβέρι» έλαβα μήνυμα με αποστολέα ΄Χρυσή Αυγή΄ και με περιεχόμενο «Όσοι είστε κοντά στα γραφεία και θέλετε να βοηθήσετε, ελάτε». Σκέφτηκα ότι μας καλούσαν για να πάμε να κουβαλήσουμε ψάρια γιατί μας είχαν πει για επικείμενη διανομή». Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως φτάνοντας στα γραφεία, δεν είδε κανέναν αλλά στο δρόμο αναγνώρισε το αυτοκίνητο του Ρουπακιά και το ακολούθησε νομίζοντας και πάλι πως «κατευθύνονταν προς την Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου» για …. «κουβάλημα ψαριών» αλλά όπως είπε το έχασε από μπροστά του, όταν μπήκε ανάποδα στην οδό Τσαλδάρη. Όπως ισχυρίστηκε εκείνος δεν ήταν στο επεισόδιο ούτε στη στιγμή του φόνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα