Τζόνι Ντεπ: Πλησιάζει η μέρα που θα βγω στη σύνταξη!

Ήταν το 1987 όταν και πήρε τον πρώτο του μεγάλο ρόλο - πρωταγωνιστής στην επιτυχημένη σειρά «21 Jump Street». Και φυσικά δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, καθώς από τότε μετατράπηκε σε έναν super star της 7ης τέχνης. Ο λόγος για τον Τζόνι Ντεπ, ο οποίος μέσα σε αυτά τα 26 χρόνια κινηματογραφικής πορείας, έχει κάνει μοναδικές επιτυχίες, έχει βγάλει πάρα πολλά λεφτά και έχει δημιουργήσει την εικόνα του alternative

αστεριού.

Και μπορεί κάποιοι να μην άλλαζαν με τίποτα αυτή τη ζωή, αλλά όπως φαίνεται ο 50χρονος ηθοποιός δεν είναι ένας από αυτούς. Σε συνέντευξή του στο BBC Breakfast, που θα προβληθεί μέσα στην εβδομάδα, ο Ντεπ φέρεται να αποκάλυψε ότι πλησιάζει η μέρα που θα αποσυρθεί. «Όταν φτάνεις σε ένα σημείο να έχεις κάνει τόσα πολλά πράγματα και να έχεις πει περισσότερες λέξεις που είναι γραμμένες σε σενάρια, παρά λέξεις που τις έχεις σκεφτεί εσύ, τότε καταλαβαίνεις μερικά πράγματα» είπε ο Ντεπ και συμπλήρωσε: «Δεν λέω ότι θα αποσυρθώ μέσα στις επόμενες μέρες, αλλά πλησιάζει αυτή η στιγμή».

Και ειλικρινά, μπορούμε να πούμε, ότι καλά κάνει. Άλλωστε τα τελευταία δύο χρόνια ψάχνουμε με το δίκαννο μια καλή του ταινία.

Keywords
Τυχαία Θέματα