Βαρύγδουποι χαρακτηρισμοί από τη Σινέντ Ο΄ Κόνορ – Tι λέει για τη Μάιλι Σάιρους

Τα φτυάρια έχουν βγει, οι σάλπιγγες του πολέμου ήχησαν και οι Σινέντ Ο΄Κόνορ-Μάιλι Σάιρους όπως το πάνε στο τέλος θα κανονίσουν ραντεβού για ξύλο στα στενά της Καλιφόρνια.

Τα πάντα ξεκίνησαν από την καλοπροαίρετη, η αλήθεια είναι, επιστολή της Ιρλανδής προς τη Μάιλι, που προσπαθούσε να τη συνεφέρει. Η Μάιλι το πήρε στραβά - σώωωωπα- και πέρασε στην αντεπίθεση με δόλιο παιχνίδι.

Ε, και η Σινέντ δεν είναι από αυτές που αφήνουν αναπάντητες τις προκλήσεις και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Στη σελίδα της στο Facebook,

η Σινέντ έγραψε ένα κατεβατό, όπου έπνεε τα μένεα για τη Σάιρους: «Μάιλι...αλήθεια; Ποιος στο δ@@@λο σε συμβουλεύει; Γιατί το να με προκαλείς είναι ακόμα πιο ηλίθιο από το να είσαι πόρνη και να παριστάνεις τη φεμινίστρια» της είπε και συνέχισε με φουλ επίθεση.

«Πόσταρες δικά μου tweets που είναι δύο χρόνια πίσω, τα οποία τα έγραψα όταν δεν ήμουν καλά και χρειαζόμουν βοήθεια, και τα έκανες να φαίνονται σαν πρόσφατα. Επιπρόσθετα, κορόιδεψες εμένα και την Αμάντα Μπάινς επειδή υποφέραμε από διανοητικά-ψυχολογικά προβλήματα και ζητήσαμε βοήθεια».

Την κατηγόρησε επίσης για ανάρμοστο τρόπο συμπεριφοράς σε κάποια που εξέφρασε ενδιαφέρον για αυτή και την αποκάλεσε επικίνδυνη για τις γυναίκες.

Η απάντηση από τη Μάιλι δε θα αργήσει!

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα