Βαθιά χωμένος στη Σαϊεντολογία ο δολοφόνος ηθοποιός που αυτοκτόνησε!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα για την περίεργη υπόθεση πίσω από την αυτοκτονία του Τζόνι Λιούις. Ο πρώην της Κέιτι Πέρι, είχε μόλις βγει από τη φυλακή, σκότωσε τη σπιτονοικοκυρά του, διαμέλισε τη γάτα της, πήδηξε από το παράθυρο και κάποιοι έσβησαν αμέσως τα χνάρια που τον συνδέουν με τη Σαϊεντολογία. Μέχρι στιγμής αυτά!

Ο 28χρονος πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς “Sons of Anarchy”, με πάρα πολλά guest στις δημοφιλέστερες αστυνομικές σειρές του πλανήτη, είχε εξαιρετικά στενούς δεσμούς με τη Σαϊεντολογία, σύμφωνα με το έγκυρο

σε τέτοια θέματα TMZ.

Οι ρεπόρτερ της ιστοσελίδας επίσης αναφέρουν ότι ο πατέρας του ηθοποιού, Μάικλ Λιούις, είχε φτάσει σε ένα από τα υψηλότερα σκαλιά της ιεραρχίας στην εκκλησία της Σαϊεντολογίας.

Ο ίδιος ο Τζόνι ήταν παθιασμένο μέλος της Σέκτας και ηγείτο του προγράμματος Narconon για την απεξάρτηση των μελών της από τα ναρκωτικά (στα οποία ήταν και ο ίδιος εθισμένος). Το 2004 ο Τζόνι εμφανίστηκε σε συνέδριο της Σέκτας ως εκπρόσωπος του προγράμματος λέγοντας ότι το Narconon βοήθησε την μητέρα του να τον κρατήσει μακριά από τα ναρκωτικά.

Προφανώς, όμως, όχι για πάντα καθώς ο ηθοποιός νωρίτερα φέτος είχε εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης ενώ αυτόπτης μάρτυρας του σημερινού φονικού κατέθεσε ότι ήταν εμφανές πως ο Τζόνι Λιούις ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Το ΤΜΖ αναφέρει ότι επικοινώνησε με τους Σαϊεντολόγος για τις ανάγκες του ρεπορτάζ κι εκείνοι διαβεβαίωσαν ότι δεν είχαν νέα του στη Σέκτα εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Λίγα λεπτά αργότερα εξαφάνισαν από το διαδίκτυο οτιδήποτε τον συνέδεε με την οργάνωση…

Όλα αυτά ενώ οι πρώτες αναφορές της αστυνομίας για το τί συνέβη στο πολυτελές σπίτι στο Los Feliz του Λος Άντζελες, όπου ο Τζόνι Λιούις διέπραξε φόνο κι έπειτα αυτοκτόνησε, είναι σοκαριστικές. Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο ηθοποιός σκότωσε και διαμέλισε με τα ίδια του τα χέρια τη γάτα της 81χρονης ιδιοκτήτριας του σπιτιού, Κάθριν Σάμποτ.

Ο ίδιος είχε μόλις αποφυλακιστεί και ο λόγος για τον οποίο τον είχαν βάλει στο κελί ήταν η επίθεση με φονικό όπλο, έξι μέρες πριν τη σημερινή δολοφονία. Οι γείτονες κατέθεσαν πριν από λίγο ότι ο Λιούις έδειχνε να διαθέτει τρομερές δυνάμεις καθώς σκαρφάλωνε στη στέγη από την οποία και βούτηξε στο κενό για να βρει τελικά φρικτό θάνατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα