Βίκυ Χατζηβασιλείου στο ΒΡΑΔΥ: Το σεξ μετά τα 40 είναι πολύ καλύτερο

11:31 8/6/2013 - Πηγή: KoolNews

Το χθεσινό ΒΡΑΔΥ βρήκε τις Βίκυ Χατζηβασίλειου και Σύλβια Δεληκούρα στο πλατό του Πέτρου Κωστόπουλου!

Η διάσημη παρουσιάστρια αποκάλυψε πως το βαφτιστικό της είναι το Ευριδίκη και δήλωσε πως ήταν ο πατέρας της, ο μόνος που μέχρι τελευταία στιγμή την φώναζε έτσι. Της έχει στοιχίσει ιδιαίτερα, αν και ήταν κάποιας ηλικίας, γιατί αν και 86 ετών τους ήρθε πολύ ξαφνικά. Πάνω σε αυτό δήλωσε πως όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο και πρέπει να το περάσεις και να βγεις πιο δυνατός.

Μίλησε για το “Πάμε Πακέτο” που αν συνεχίσει του χρόνου θα πάει για ένατη χρονιά , αλλά ακόμα δεν ξέρει αν θα συνεχίσει αν και υπάρχουν καλές προϋποθέσεις. Υποστήριξε πως είναι μια ψυχοφθόρα εκπομπή και εξήγησε για ποιο λόγο και η ίδια κλαίει , ενώ αναφέρθηκε στους τηλεοπτικούς αντιπάλους που της έχουν βάλει κατά καιρούς.

Για τα δημοσιεύματα που λένε πως κάνει παραμύθι όταν κλαίει, αλλά εκείνη δήλωσε πως δεν ασχολείται με βλακείες.

Επίσης δεν δίστασε να αναφέρει πως έχει χάρισμα και προβλέπει κατά καιρούς κάποια πράγματα και ένα από αυτά ήταν και το ότι θα γνώριζε τον άντρα της ζωής της. Υποστηρίζει πως το σεξ μετά τα 40 είναι καλύτερο και δήλωσε πως ο άντρας της, την αποθεώνει κάθε φορά , ενώ δήλωσε πως και τα πρώτα 20 χρόνια ήταν πολύ καλά, αλλά τώρα είναι καλύτερα!

Μίλησε για τα παιδιά της και τον σύζυγο της και τους περιορισμούς που τους βάζει μέσα στο σπίτι…Όπως είπε στο σπίτι δεν μπαίνουν ποτέ αναψυκτικά, γύροι και χοιρινό.

Δείτε όλη τη συνέντευξη της.

Η Σύλβια Δεληκούρα δεν ήρθε μόνη της στο πλατό του Πέτρου Κωστόπουλου, αλλά παρέα με τη σκυλίτσα της τη Τρούφα!

Μίλησε για την μεταμόρφωση της σε Donna Summer και δήλωσε πως έτσι άρεσε πολύ , ενώ αναφέρθηκε και στη περιπέτεια υγείας της Άντας Λιβιτσάνου δηλώνοντας πως πλέον είναι πολύ καλά.

Η Άντα, η ίδια και ο Μαρτάκης είναι τα μεγαλύτερα νούμερα και δεν ντρέπεται καθόλου για αυτό, ενώ επισήμανε πως αν και η συμμετοχή στο Your Face Sounds Familiar είναι κουραστική, απολαμβάνει πολύ τα γυρίσματα.

Αναφέρθηκε στην μεταμόρφωση της σε Λευτέρη Πανταζή και στην πρόταση που θέλησε να της κάνει , ενώ του ζήτησε συγνώμη γιατί ακόμα δεν τον έχει πάρει τηλέφωνο… Πάντως δεν θα μπορούσε να τραγουδήσει μαζί του στα μπουζούκια. Όταν της έκαναν πρόταση για το show, ήταν αρνητική και δέχτηκε μετά από 2-3 φορές και τελικά όπως είπε, έκανε καλά και είναι πολύ τυχερή, καθώς κάνουν πλάκα και το γουστάρουν.

Έχει κάνει one night stand , αλλά κράτησε 2,5 χρόνια και δεν έχει κάνει κάτι μόνο για μια νύχτα καθώς είναι πιο συναισθηματικός τύπος…

Είναι ιδιοκτήτρια ενός μαγαζιού που το έχει μαζί με τον πρώην σύντροφο της , με τον οποίο χώρισαν πολύ πολιτισμένα…Ένας από τους λόγους που χώρισαν όπως είπε, ήταν επειδή ήθελε να μείνει μόνιμα στην Αστυπάλαια.

Επίσης κατέρριψε όλες τις φήμες που την ήθελαν κάποτε ζευγάρι με τον Πέτρο Λαγούτη, δηλώνοντας πως δεν είναι μαζί και ούτε υπήρξαν στο παρελθόν.

Δείτε τη συνέντευξη της.

Keywords
Τυχαία Θέματα