Βίκυ Σταμάτη: Έπαθα τα προβλήματα υγείας για να κάνω παιδί με τον Άκη

Σε ένα έντονο ξέσπασμα προέβη η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, η οποία αποκαλύπτει πως όλα τα προβλήματα υγείας που έχει σήμερα τα απέκτησε στην προσπάθειά της να μείνει έγκυος στο παιδί του πρώην υποργού.

«Επιδίωξαν να με εξοντώσουν. Η αποστολή τους εξετελέσθη» δηλώνει η κυρία Σταμάτη σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso μετά την επιστροφή

της στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά την μαστεκτομή στην οποία και υπεβλήθη.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια όλα τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν ο Άκης θέλησε να αποκτήσουν παιδί με συνέπεια η Βίκυ Σταμάτη να χρειαστεί να υποβληθεί σε πολλές ορμονοθεραπείες και εξωσωματικές γονιμοποιήσεις για να πετύχουν τον σκοπό τους. Μάλιστα ο γιατρός της την είχε προειδοποιήσει πως μπορεί να αποκτήσει προβλήματα. «Βίκυ δεν μπορώ να σου εγγυηθώ για τους μαστούς σου», αναφέρεται πως της είπε στο δημοσίευμα.

«Τρία είναι τα πολυτιμότερα πράγματα του ανθρώπου: η οικογένεια του, η υγεία του και η ελευθερία του, εγώ έχασα και τα τρία», τονίζει παράλληλα στην συνέντευξη.

«Δεν καταχράστηκα ποτέ δημόσιο χρήμα, δεν είχα καμία κομματική πολιτική εξουσία, δεν ήμουν δημόσιο πρόσωπο. Για το μόνο που μετανιώνω στη ζωή είναι που δεν προνόησα το εύρος της κακίας, αλλά και τον ακραίο τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν συγκεκριμένοι άνθρωποι εναντίον μου. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω ούτε τη στάση τους ούτε την κακία τους. Ίσως θα έπρεπε αυτά τα μηνύματα να έχουν άλλους αποδέκτες, όχι εμένα», λέει φανερά τσακισμένη από όλα όσα έχει περάσει τους τελευταίους 14 μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα