Βισκαδουράκης ο μπήχτης: Έκανε τη Δούκισσα να τρέχει όταν είπε «κοιτάω τα β@ζι@ σου»

Η παρουσία του Θανάση Βισκαδουράκη στο Dancing With The Stars ξέραμε ότι θα συνδυαστεί με αρκετό χιούμορ και φαρμακερές ατάκες. Ο κωμικός ηθοποιός έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ στη σκηνή του σόου χθες βράδυ, τόσο με τις χορευτικές του κινήσεις όσο και με το γερό μπάσιμο του στην παρτενέρ του και την παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού.

Στο τελείωμα

του χορευτικού του ο Θανάσης Βισκαδουράκης άγγιξε τα οπίσθια της χορεύτριας του και έκανε μια κίνηση σαν να έλεγε «πωπωπω τι πράγμα είναι αυτό», μιας και η αμφίεση της ήταν κάτι παραπάνω από καυτή. Μετά που πήγαν μπροστά στην κριτική ξεκίνησε το λεκτικό σόου. Πρώτα έγινε το ατύχημα και φάνηκε το στήθος του, επειδή το ρούχο του ήταν με βαθύ ντεκολτέ μπροστά.

«Α, συγγνώμη βγήκε το σουτιέν μου. Βγήκε η ρώγα έξω». Μετά η Δούκισσα πήγε κι έκατσε δίπλα του και πέρασε το χέρι της στον ώμο του. Καθώς μιλούσε τον είδε που κοίταζε αλλού και έκανε το λάθος να τον ρωτήσει. «Τα βυζιά σου κοιτάω» της απάντησε.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Βισκαδουράκης ο μπήχτης: Έκανε τη Δούκισσα να τρέχει όταν είπε «κοιτάω τα β@ζι@ σου» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα