Βολές από όλους και προς όλους στο συνέδριο της ΝΔ – Συνεχής ενημέρωση

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το 9ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην δεύτερη ημέρα του η οποία περιλαμβάνει τοποθετήσεις στελεχών της σε θέματα που αφορούν τόσο το κόμμα όσο και τις επιλογές που πρέπει να κάνει η κυβέρνηση.

Το γήπεδο του Τάε Κβον Ντο μπορεί να μην έχει τον συνωστισμό της πρώτης ημέρας ωστόσο οι τοποθετήσεις των στελεχών κρύβουν εκπλήξεις με επιθέσεις τόσο στα άλλα κόμματα όσο και στην ίδια την Νέα Δημοκρατία.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος

τόνισε πως η παράταξη γνωρίζει πού πάσχει η Ελλάδα και ήρθε η ώρα να γίνει η επανίδρυση του κράτους που θα περάσει μέσα από την συνταγματική αναθεώρηση.

Ο Μάκης Βορίδης επιτέθηκε κατά της Αριστεράς και ιδεολογικοποιώντας την ομιλία του τόνισε πως για την καταστροφή της Ελλάδας οφείλεται το ΠΑΣΟΚ αλλά και ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης επιτέθηκε μέχρι και στην ίδια την Νέα Δημοκρατία, ασκώντας κριτική στους χειρισμούς που έχει κάνει το κόμμα υπό την ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά στα κυβερνητικά θέματα. Αναφέρθηκε σε θέματα που είναι απλά, και αφορούν όπως είπε τον ελληνικό λαό, ενώ απαίτησε την κατάργηση του Νόμου Ραγκούση.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας, από την πλευρά του τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που υπηρετεί το συμφέρον της χώρας, ενώ τόνισε πως η Ελλάδα βρίσκεται σε καλύτερο σημείο απ’ ότι βρισκόταν.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και η ομιλία του Νότη Μηταράκη, ο οποίος τόνισε πως η χώρα βρίσκεται σε καλύτερο σημείο απ’ ότι παλαιότερα και πως η ΝΔ είναι αυτή που προτείνει λύσεις, εν αντιθέσει με άλλους οι οποίοι αναφέρουν μόνο τα προβλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα