Βουλευτής της ΝΔ, δεν είχε ξαναμπεί στο κτίριο της Λεωφόρου Συγγρού – Έψαχνε το ασανσέρ

Τελικά, οι καραμανλικοί πάνε σαν τους Χιώτες: δυο-δυο. Κάπως έτσι πορεύονται και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης με τον Γιώργο Βλάχο, οι οποίοι είναι μέλη της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ και εκτιμούν πως η αξιωματική αντιπολίτευση έχει ρεαλιστικές πιθανότητες να είναι πρώτο κόμμα.

Αμφότεροι όμως εκτιμούν πως η ΝΔ δεν μπορεί να κινηθεί στη λογική της δικαίωσης, καθώς εκτιμούν πως αυτό συνδέεται με την εποχή Σαμαρά και κόστισε στο κόμμα σε ποσοστά. «Εκλογές χωρίς αυτοκριτική δεν γίνεται» έλεγε με νόημα ο Γιώργος

Βλάχος, την ώρα που ο Ευριπίδης Στυλιανίδης έριχνε το βάρος του και σε άλλα, μη μνημονιακά πεδία, όπως το μεταναστευτικό, στο οποίο εκτιμά πως η ΝΔ θα πρέπει να επενδύσει, ώστε να διαμορφώσει τη δική της ατζέντα στη δημόσια συζήτηση.

Πάντως, η επιστράτευση των καραμανλικών την εποχή της προεδρίας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη έχει προκαλέσει... αγαλλίαση και σε αυτούς που θεωρούσαν εαυτούς αποκλεισμένους επί Σαμαρά.

Μάλιστα, ένας εξ αυτών, έμπειρος βουλευτής, αναρωτιόταν πώς πηγαίνει κανείς... στον τρίτο όροφο της Συγγρού, όπου στεγάζεται η ηγεσία του κόμματος. «Δεν έχω ξαναπάει και δεν ξέρω το δρόμο» έλεγε ο ίδιος χαριτολογώντας. Βέβαια, τον δρόμο τον βρήκε και, όταν μετά από λίγη ώρα βγήκε από το ασανσέρ, χαμογελούσε. Μπορεί και να οφειλόταν στη χαρά της περιήγησης.

The post Βουλευτής της ΝΔ, δεν είχε ξαναμπεί στο κτίριο της Λεωφόρου Συγγρού – Έψαχνε το ασανσέρ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα