Βρεφονηπιοκόμος στο Οχάιο βίαζε και βιντεοσκοπούσε βρέφος την ώρα των πράξεών της [εικόνες]

Κάθε όριο ξεπερνούν οι πράξεις αποτροπιασμού μιας 25χρονης βρεφονηπιοκόμου στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Η νεαρή υπάλληλος ενός βρεφονηπιακού σταθμού της περιοχής, Χίδερ Κουν, κατηγορείται πως βίαζε βρέφος το οποίο είχες «χρεωθεί» από την επιχείρηση να έχει υπό την προστασία της, ενώ δεν σταμάτησε εκεί αφού συνεχίζοντας - και προφανώς απολαμβάνοντας - τις ανώμαλες πράξεις της δε δίσταζε να βιντεοσκοπεί τις χυδαίες ενέργειές της επάνω στο μωρό.

Όταν οι αστυνομικές Αρχές ενημερώθηκαν, αναζήτησαν και τον σύντροφό της, Τζέιμς Όσμπορν, ο οποίος στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανηλίκου. Φθάνοντας στο σπίτι του και πραγματοποιώντας έρευνα στο διαμέρισμα του, εντόπισαν τον φορητό υπολογιστή της 25 χρονης Κουν όπου είχε αποθηκεύσει και το πορνογραφικό υλικό με το βιασμό του βρέφους.

Όμως εντύπωση προκαλεί και η στάση του παιδικού σταθμού ABC Kidz, όπου καταγράφτηκε το περιστατικό βιασμού του βρέφους. Όταν το γεγονός βγήκε στο φως της δημοσιότητας και όπως ήταν και λογικό πήρε τεράστιες διαστάσεις, εκείνοι προσπάθησαν να καλύψουν τον βιασμό λέγοντας πως επρόκειτο για απλή υπόθεση... Ενώ ο πατέρας του μωρού έκανε γνωστή μια συνομιλία του με την διευθύντρια του βρεφονηπιακού σταθμού και όπως καταγγέλλει «μας τηλεφώνησαν και μας ζήτησαν να παραμείνουμε διακριτικοί».

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > "]

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα