Βρέθηκε “αρχαίο” σαδομαζοχιστικό sex club

Με ανοιχτό στόμα έμειναν οι εργάτες μιας κατασκευαστικής εταιρείας όταν στο κτίριο που κατασκεύαζαν ανακάλυψαν κρυμμένο ένα παμπάλαιο κλαμπ… για σκληρά καρύδια.

Οι εργάτες δούλευαν στην αναπαλαίωση κτιρίου στο ιστορικό κέντρο της πόλης Λούισβιλ στο Κεντάκι (ένα έργο ύψους περίπου 7.000.000 ευρώ) και εντελώς τυχαία εντόπισαν μια καλά κρυμμένη πόρτα που οδηγούσε σε ένα υπόγειο –δύο πατώματα κάτω από την επιφάνεια του εδάφους- το οποίο ήταν εμφανές πως κάποτε λειτουργούσε ως sex club αλλά υπήρξε «σφραγισμένο» εδώ και πολλές δεκαετίες.

Παρά την χρόνια εγκατάλειψη, τις σκόνες και τις αράχνες, είχαν διατηρηθεί άριστα τοιχογραφίες λαδιού… οι οποίες ταίριαζαν άψογα με το ύφος του κλαμπ βεβαίως!

Στον χώρο δέσποζε ένα μεγάλο κρεβάτι με μια χοντρή σκουριασμένη αλυσίδα τυλιγμένη γύρω από έναν τεράστιο κύλινδρο τον οποίο μπορούσες να γυρίσεις χρησιμοποιώντας τον λεβιέ ώστε να… δώσεις ευχαρίστηση σε κάποιον που «φτιάχνεται» με –πάρα πολύ- πόνο! Στη μία μεριά του κρεβατιού μάλιστα υπήρχαν και οδηγίες χρήσης για πιο αποτελεσματική χρήση του εξαρτήματος.

Διάσπαρτα υπήρχαν πολλά εργαλεία χρήσιμα σε βασανισμούς ενώ βρέθηκαν επίσης και 1000 μπουκάλια ουσίσκι κάτι το απολύτως αναμενόμενο καθώς η περιοχή είναι γνωστή για τον ρόλο που έπαιξε στην διακίνηση του αλκοόλ την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και αρκετές δεκαετίες αργότερα.

Το περίεργο ίσως είναι ότι η ίδια η λειτουργία ενός σαδομαζοχιστικού κλαμπ στη συγκεκριμένη περιοχή κατά την εποχή που εκεί υπήρχαν μόνο βιομηχανικά κτίρια… Οι απόκοσμες ελαιογραφίες με φιγούρες αιχμάλωτες στα εξαρτήματα του πόνου πάντως δίνουν ξεκάθαρη εικόνα του χαρακτήρα που είχε το κλαμπ…

Η εξέταση ευρημάτων που δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα κάνουν τους ειδικούς να λένε ότι το ιδιαίτερο αυτό sex club λειτουργούσε από το 1970 έως τις αρχές του 1990. Εντοπίστηκε μάλιστα και πρώην μέλος του κλαμπ, το οποίο αριθμούσε σχεδόν 1000 τακτικά μέλη που πλήρωναν κανονικά συνδρομή, ο οποίος δήλωσε πως σε αυτό τον χώρο μάθαινε κανείς πώς να απολαμβάνει τον σαδομαζοχισμό χωρίς να θέτει την υγεία του σε κίνδυνο: «Μια ομάδα οκτώ ανθρώπων αποφασίσαμε να ιδρύσουμε μια οργάνωση για την εκπαίδευση και ενημέρωση των ανθρώπων που ήθελαν να πειραματιστούν στην ερωτική τους ζωή. Υπήρχαν επαγγελματίες αφέντρες αλλά και ειδικοί για τις σχέσεις των γκέι ενώ ποτέ δεν υπήρξε διαρροή προσωπικών στοιχείων των μελών προς τα έξω».

 Στον χώρο υπήρχαν μάλιστα ειδικοί φρουροί –όλο το 24ωρο- οι οποίοι φρόντιζαν τα ερωτικά παιχνίδια να μην ξεφεύγουν από τα όρια αντοχής του ανθρώπινου οργανισμού…

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews