Βρέθηκε μηχανή στο Μαρκόπουλο – Εικάζεται ότι ανήκει στους δράστες

Φαίνεται πως η μηχανή που βρέθηκε στη Λεωφόρο Ηρακλείου δε σχετίζεται με το συμβάν, αλλά η αστυνομία βρήκε μια μηχανή στο Μαρκόπουλο που πιθανολογείται ότι ανήκει στους δράστες.

Πριν από λίγο είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένη μοτοσικλέτα στη, οδό Αυξεντίου που ταίριαζε στην περιγραφή των μαρτύρων που βρίσκονταν στο συμβάν. Η μηχανή αυτή, μάρκας YAMAHA, με αριθμό κυκλοφορίας ΑΑΜ 850, έχει κλαπεί εδώ και 13 χρόνια σύμφωνα με την αστυνομία. Κατά πάσα πιθανότητα όμως αυτή που εντοπίσθηκε στο Μαρκόπουλο είναι το όχημα

του στυγερού εγκλήματος.

Η πιθανότητα αυτή βασίζεται στο ότι οι δράστες φέρονται να διέφυγαν μέσω της Αττικής Οδού κι από εκεί να πέρασαν από το Μαρκόπουλο.

Ηταν σταθμευμένη σε μικρή απόσταση από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και αφού παρελήφθη από τους ειδικούς της ΕΛ.ΑΣ, μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών για εξονυχιστική έρευνα.

Για μοτοσικλέτα με την οποία διέφυγαν οι δράστες μετά τους πυροβολισμούς έκαναν λόγο και αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι μάλιστα είπαν στους αστυνομικούς ότι τα τελευαία δύο ψηφία σχημάτιζαν τον αριθμό 66.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες της επίθεσης κινήθηκαν βάσει σχεδίου και αφού πυροβόλησαν τα θύματά τους, δεν αποκλείεται να εγκατέλειψαν τη μοτοσικλέτα και να διέφυγαν με άλλο μέσο.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα