«Ξανθό ανήλικο μωρό» – Αφιερώσεις… όλο νόημα από τον Βερναρδάκη στο Facebook [βίντεο]

Μία ξεχωριστή αφιέρωση προς όλους τους ερωτευμένους έκανε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Χριστόφορος Βερναρδάκης, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook συλλογή τραγουδιών μεταξύ των οποίων είναι και ένα… αριστούργημα της ελληνικής μουσικής σκηνής «Ξανθό ανήλικο μωρό»…

Ο κ. Βερναρδάκης πόσταρε το πρωί της περασμένης Κυριακής στην προσωπική σελίδα

του στο Facebook ανάρτηση με συλλογή των 15 «κορυφαίων ελληνικών ερωτικών τραγουδιών για να στείλεις στο συντροφάκι σου αυτή τη μέρα» από την γνωστή ιστοσελίδα LUBEN.

Μάλιστα, στη σελίδα του κυβερνητικού στελέχους στο Facebook φιλοξενείται και ένα άκρως αισθησιακό καρέ από το βιντεοκλίπ-σταθμό της μεγάλης επιτυχίας του Γιάννη Φλωρινιώτη και της Καλής Φέρρη, το «Δίχως συμβιβασμούς». Μεταξύ των ερωτικών ασμάτων που προτείνονται από τον κ. Βερναρδάκη για τη γιορτή των ερωτευμένων είναι και το «Ξανθό ανήλικο μωρό», μια σύνθεση που περιλαμβάνεται στον δίσκο του Ανδρέα Βάσιου με τον τίτλο «Δεσποινίς, έμπα μέσα στο αμάξι».

Οι στίχοι του συγκεκριμένου τραγουδιού έχουν ως εξής: «Ξανθό ανήλικο μωρό, με προκαλείς κάθε λεπτό. Στα μάτια όλο με κοιτάς, μ’ αναστατώνεις και γελάς. Ξανθό ανήλικο μωρό, πιτσιρικάς δεν είμαι εγώ. Μαζί σου τον μπελά θα βρω γιατί είσαι ανήλικο μωρό… Ξανθό ανήλικο μωρό, με κάνεις και παραμιλώ.

Να κάνω ό,τι μου ζητάς και δε θα φταίει ο φονιάς. Ξανθό ανήλικο μωρό, πιτσιρικάς δεν είμαι εγώ. Μαζί σου τον μπελά θα βρω γιατί είσαι ανήλικο μωρό». Στην ίδια δισκογραφική δουλειά του γνωστού ερμηνευτή εντάσσεται και η άλλη μεγάλη επιτυχία του, το «Γδύσου να μπω μες στο κορμί σου».

The post «Ξανθό ανήλικο μωρό» – Αφιερώσεις… όλο νόημα από τον Βερναρδάκη στο Facebook [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα