Ξέχνα αυτά που ήξερες – Αφού κατέκτησες την κόρη, ήρθε η στιγμή να κερδίσεις και τον πατέρα της!

10:01 7/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Την είχες δει απέναντι σου στο μπαρ πρώτη φορά. Πάλεψες πολύ για να την κατακτήσεις. Τα κατάφερες όμως, τώρα είστε ευτυχισμένοι μαζί και ζεις την καλύτερή σου περίοδο. Πιστεύεις όμως ότι εδώ τελείωσε η «δουλειά» σου;

Όχι. Γιατί, αργά ή γρήγορα, θα έρθει η στιγμή που θα γνωρίσεις την οικογένειά της. Και το δύσκολο είναι να κερδίσεις την εκτίμηση του πατέρα της. Μάθε μερικά… κόλπα για να σε συμπαθήσει.

5. Συμπάθεια με την πρώτη ματιά
Είσαι έτοιμος για το μεγάλο βήμα. Έχεις φορέσει τα καλά σου ρούχα, έχεις χτενιστεί, πήρες και γλυκά από το ζαχαροπλαστείο. Μην ξεχνάς όμως

να έχεις περιποιηθεί και το πρόσωπό σου. Ο παλιός παραδοσιακός πατέρας αυτό είναι που κοιτάει πρώτο και εκεί πρέπει να είσαι «καθαρός» και φρέσκος. Για αυτό πριν την επίσκεψη άσε τα προϊόντα της NIVEA MEN να κάνουν τα μαγικά τους και εσύ θα έχεις κάνει το πρώτο βήμα για να τον κερδίσεις.

4. Να είσαι τζέντλεμαν
Δεν χρειάζεσαι να είσαι πολύ φιλικός, να αγκαλιάσεις και να φιλήσεις τη μητέρα της, σαν να είστε παλιές συμμαθήτριες, ούτε να κάνεις high five, με τον πατέρα της. Είναι οι μικρές λεπτομέρειες που κερδίζουν τα μεγάλα ντέρμπι. Δεν χρειάζεται η συμπεριφορά σου να φωνάζει πως είσαι «ο τέλειος γαμπρός». Μίλα στο πληθυντικό μέχρι να σου ζητήσουν να μιλήσεις στον ενικό - αν δεν σου το πουν, συνέχισε στο πληθυντικό, όσο αστείο και αν σου φαίνεται.

3. «Ποια είναι η γνώμη σας κύριε;»
Συνήθως οι πατεράδες γουστάρουν να δίνουν συμβουλές. Και μάλιστα μιλούν σαν να έχει μαζευτεί όλη η σοφία της ζωής στο κεφάλι τους. Αυτό που χρειάζεται είναι να τον ρωτήσεις κάτι που θα είναι εντελώς γενικό, στα επαγγελματικά σου ή στη σχέση σου με το αφεντικό. Ουδέτερο. Αυτό θα τον κάνει να νιώσει καλά και να αρχίσει να μιλάει, χωρίς να χρειαστεί να μιλάς εσύ και να πεις κάτι λάθος.

2. Οι αξίες του κλασικού αρσενικού
Το να δείξεις πως είσαι ένα «old school» αρσενικό, είναι κάτι που θα μετρήσει πολύ στην τελική βαθμολογία του πατέρα της. Ο «προστάτης του σπιτιού» είναι μια έκφραση που θα πρέπει να φροντίσεις να βγει από το στόμα σου. Θα πρέπει να τον κάνεις να αισθανθεί πως είσαι ο άνθρωπος που θα κάνει την κορούλα του ευτυχισμένη, δεν θα την στεναχωρείς, δεν θα την κερατώνεις, δεν θα της φωνάζεις, θα τη συγχωρείς…

1.Τα «μην» που θα σε σώσουν
Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα «μην» που θα σου δώσουν πολλούς πόντους. Για παράδειγμα αυτό του αλκοόλ. Πιες μόνο ένα ποτήρι κρασί, όταν θα καθίσετε στο τραπέζι. Δεν είσαι σε εστιατόριο να πιεις μια βότκα πριν και μία μετά. Αν σου προσφέρουν λικέρ, απλά ακούμπα το στα χείλη, δεν είναι σφηνάκι να το κατεβάσεις όλο. Αν δεν καπνίζει ο πατέρας της, μην ανάψεις τσιγάρο ή αν δεν αντέχεις ζήτα ευγενικά να βγεις στο μπαλκόνι. Και προς Θεού. Φάε φυσιολογικά. Είτε την έχει πετύχει τη μπριζόλα η… «μαμά», είτε όχι!

Keywords
Τυχαία Θέματα