Ξεκατινιάζονται μοντέλο και τραγουδιστής!

17:56 4/9/2012 - Πηγή: KoolNews

Χαμός στη show biz! Ο Σιλ έγινε έξαλλος στη σκέψη ότι μοιραζόταν τη γυναίκα του με τον σωματοφύλακά τους και το είπε στο TMZ. Η Χάιντι Κλουμ το διάβασε, εξαγριώθηκε και απάντησε. Ο Σιλ τα μάζεψε και ο bodyguard γέλασε τελευταίος.

Οι φωτογραφίες της Χάιντι Κλουμ να απολαμβάνει τις διακοπές της στη Σαρδηνία αγκαλιά με τον σωματοφύλακά της, Μάρτιν Κρίστεν, ο οποίος μάλιστα έπαιζε ανέμελα στην αμμουδιά με τα παιδιά της από τον γάμο με τον Σιλ, θύμωσαν τόσο πολύ τον τραγουδιστή που βγήκε κι έκανε δηλώσεις… στον μεγαλύτερο κουτσομπόλη του κόσμου: στο διαδίκτυο.

Επέλεξε μάλιστα να ρίξει το φαρμάκι του μέσω TMZ που το διαβάζει όλος ο πλανήτης. Τι δήλωσε; Πως νιώθει ότι η πρώην σύζυγος του έχει ήδη προχωρήσει στη ζωή της κι αυτό είναι η φυσική εξέλιξη όταν ένα ζευγάρι χωρίζει. «Μόνο που τώρα πλέον είναι ξεκάθαρο σε όλους ποιός ήταν ο λόγος του χωρισμού», είπε ο Σιλ υπονοώντας πως η σχέση της Κλουμ με τον σωματοφύλακα είχε ξεκινήσει πολύ πριν χωρίσουν (τον είχε άλλωστε προσλάβει ο ίδιος ο Σιλ)…

Η έκρηξη του και καλά απατημένου συζύγου έκανε τον γύρο του διαδικτύου σε χρόνο ρεκόρ και η Χάιντι Κλουμ δεν το άφησε να περάσει έτσι. Η ίδια διέψευσε τις κατηγορίες λέγοντας πως πάντα ήταν κυρία. Κι έβαλε τους φίλους της να δηλώσουν στα media –ανώνυμα βεβαίως- ότι «Είναι λυπηρό αλλά δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι προσπαθεί να βρει δικαιολογίες για το διαζύγιό του, όταν ο αληθινός λόγος βρίσκεται στον καθρέφτη του και τον κοιτά»!

Ο τραγουδιστής θορυβημένος -μόνο ο ίδιος ξέρει γιατί- από την μίνι έκρηξη του μοντέλου έκανε την τούμπα του δηλώνοντας πάλι στο TMZ ότι έγινε παρεξήγηση. Δεν ήθελε να πει ήταν πως η Χάιντι τον απάτησε όταν οι δυο τους ήταν ακόμα ζευγάρι, αλλά πως το διαζύγιό τους δεν έχει ακόμα εκδοθεί και ότι, νομικά, είναι ακόμα παντρεμένοι!

Μετά από όλα αυτά οι συντάκτες του TMZ κορύφωσαν το ξεκατίνιασμα γράφοντας πως «ο Σιλ και η Χάιντι Κλουμ μπορεί να έχουν κινήσει διαδικασίες διαζυγίου αλλά ακόμα μοιράζονται τα ίδια πράγματα, όπως για παράδειγμα τον σωματοφύλακά τους»! και για του λόγου το αληθές δημοσίευσαν φωτογραφία του Σιλ να περπατά με τον Μάρτιν. Σημείωσαν μάλιστα ότι ο εραστής ως σωματοφύλακας έχει περάσει περισσότερο χρόνο με τον κερατά παρά με την ερωμένη… Χόλυγουντ!

Keywords
Τυχαία Θέματα