Ξέσπασε ο Άκης μέσα από τη φυλακή: Δεν μπορούσα να αγοράζω υποβρύχια μόνος μου

Για όλους και για όλα μίλησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και των άλλων μελών του ΚΥΣΕΑ σε ότι αφορά την προμήθεια στρατιωτικών εξοπλισμών.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real News ο πρώην υπουργός εξαπέλυσε βολές κατά πάντων και για μία

ακόμη φορά χαρακτήρισε τον εαυτό του ως θύμα στοχοποίησης από το πολιτικό σύστημα. Ο κ. Τσοχατζόπουλος θεωρεί αδιανόητο το γεγονός ότι έχουν διώξει την γυναίκα του, Βίκυ Σταμάτη και τον 7χρονο γιο του, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον εαυτό του ως «Ιφιγένεια» του πολιτικού συστήματος. Όπως τόνισε, η εξόντωσή του, πολιτική, κοινωνική και ανθρώπινη συντελείται με κάθε μέσο από το πολιτικό σύστημα, τσαλαπατώντας νόμους και Σύνταγμα. Χαρακτήρισε επίσης την περίοδο της Μεταπολίτευσης ως μία από τις καλύτερες εποχές για την Ελλάδα, αν εξαιρέσει κάποιος τα τελευταία πέντε χρόνια.

Όσον αφορά στο επίμαχο ζήτημα των μιζών για το οποίο ο πάλαι ποτέ πανίσχυρος υπουργός κατηγορείται, δήλωσε: «μία δήθεν διαχείριση μιζών ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ είναι εικονική και δεν έχει καμία σχέση με εμένα».

Μεταξύ άλλων, κατηγόρησε και τους δημοσιογράφους χαρακτηρίζοντας τους ως «βαποράκια της ενημέρωσης», ενώ υποστήριξε ότι το ΚΥΣΕΑ είναι ανώτατο θεσμικό όργανο Ενόπλων Δυνάμεων και δεν μπορεί κάποιος να αποφασίσει μόνος του οτιδήποτε- αφήνοντας έτσι αιχμές για τον ρόλο του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. «Στο ΚΥΣΕΑ συμμετέχουν 6 υπουργοί και ο Α/ΓΕΕΘΑ και λαμβάνονται αποφάσεις από εισηγήσεις αρμοδίων οργάνων. Δεν μπορούσε ο Άκης να αγοράζει υποβρύχια μόνος του» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις σημειώσεις που βρέθηκαν στο γραφείο του τις χαρακτήρισε πλαστές και ότι η υπόθεση ήταν στημένη εναντίον του.

Τέλος ο κ. Τσοχατζόπουλος είπε πως έχει μετανιώσει για την αγορά του ακινήτου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, γιατί υπήρξε ένα επικοινωνιακό δώρο στους διώκτες του ενώ στο ερώτημα για το τι φοβάται πιο πολύ απάντησε: «Μην τυχόν και δεν προλάβω».

Keywords
Τυχαία Θέματα