Ξεθάβουν τη σορό του Μανώλη Ρασούλη – Το ξέσπασμα της κόρης του

21:51 5/3/2014 - Πηγή: KoolNews

Η κόρη του αείμνηστου Μανώλη Ρασούλη ξέσπασε κατά της πολιτείας μετά από την απόφαση που πάρθηκε από τον Δήμο για να γίνει εκταφή καθώς πέρασαν τρία χρόνια από το θάνατο του καλλιτέχνη.

Η Ναταλία Ρασούλη ξέσπασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook και εξαπέλυσε τα πυρά της κατά της πολιτείας για την εκταφή της σορού του πατέρα της.

Δημοσίευση by Natalie Rassoulis-Full.

Δημοσίευση by Natalie Rassoulis-Full.

Δημοσίευση by Natalie Rassoulis-Full.

Δημοσίευση by Natalie Rassoulis-Full.

Στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκε και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Βασίλης Καπερνάρος με ανακοίνωση του: «Μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει η είδηση ότι ο κ. Καμίνης αφήνει τις υπηρεσίες του δήμου της Αθήνας να προχωρήσουν στην εκταφή του Μανώλη Ρασούλη. ‘Ισως ο Μανώλης Ρασούλης να γελούσε στο άκουσμα της, αλλά σε όλους εμάς προκαλεί θλίψη η αδιαφορία του κ. Καμίνη για τον πολιτισμό και την προσφορά του Μανώλη Ρασούλη σε αυτόν».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων καλεί τον Γιώργο Καμίνη να πάρει την πρωτοβουλία για να σταματήσει η διαδικασία ενώ επισημαίνει ότι ο κ. Καμίνης θα έπρεπε να το είχε κάνει ήδη. Η ανακοίνωση του κ. Καπερνάρου καταλήγει με την φράση: «Στον Μανώλη Ρασούλη χρωστάμε, δεν μας χρωστάει».

Keywords
Τυχαία Θέματα