Υπάλληλοι της Ryanair ζωγράφισαν γιγάντιο πέος στο χιόνι – Έκπληκτοι οι επιβάτες [εικόνα]

14:45 2/2/2015 - Πηγή: KoolNews

Πολλά ευτράπελα έχουμε δει να λαμβάνουν χώρα στις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους ωστόσο οι «καλλιτεχνικές ανησυχίες» των υπαλλήλων εδάφους της Ryanair ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Έκπληκτοι οι επιβάτες της συγκεκριμένης αεροπορικής διαπίστωσαν πως μπροστά ακριβώς από το αεροπλάνο τους, στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου βρισκόταν ζωγραφισμένο ένα γιγαντιαίο… πέος. Όπως ήταν λογικό (μιας και τέτοιο θέαμα δεν το βλέπεις κάθε μέρα) οι θαμώνες έσπευσαν να το απαθανατίσουν με τις φωτογραφίες να… σαρώνουν στο Twitter.

Το αστείο της υπόθεσης είναι το ότι η Ryanair έχει «παλέψει» πολύ για να καθιερωθεί ως μία από τις πιο «φιλικές προς την οικογένεια» αεροπορικές εταιρείες, γεγονός που κάνει το πέος στο χιόνι να φαντάζει ακόμα πιο… εξωπραγματικό.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας πάντως, αντιμετώπισε το θέμα με χιούμορ, λέγοντας: «Το πλήρωμα εδάφους της Ryanair είναι εξαιρετικό στη δουλειά του, ωστόσο η τέχνη δεν είναι το δυνατό τους σημείο. Ξέχασαν, βλέπετε, να ζωγραφίσουν φτερά στο αεροπλάνο που ζωγράφισαν στο χιόνι».

Τώρα το κατά πόσο θα υπάρξουν κυρώσεις για τους υπευθύνους ή αν η εταιρεία είδε το συμβάν ως αφορμή διαφήμισης, κανένας δεν γνωρίζει.

#ryanair ground staff are a creative bunch pic.twitter.com/JuJmUSAZWJ

— Brendan Keary (@brendankeary) January 30, 2015

The post Υπάλληλοι της Ryanair ζωγράφισαν γιγάντιο πέος στο χιόνι – Έκπληκτοι οι επιβάτες [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα