Υπερκοριός: Τα δύο ψέματα της Σοφίας Βούλτεψη για την ψηφοφορία για το σύμφωνο συμβίωσης

Συνειδητά απούσα από την ψηφοφορία για το σύμφωνο συμβίωσης δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ και πρώην κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

«Στα θεωρεία της Βουλής αν πάει ένα ζευγάρι άντρας και γυναίκα και αρχίσει να φιλιέται ή να κρατιέται από το χεράκι ή να χειροκροτεί τον συλλαμβάνει ο φρούραρχος. Εδώ υπάρχει δηλαδή διάκριση εις βάρος μας. Το είδα και έφυγα. Άκουσα τον εισηγητή μας, άκουσα όλους τους εισηγητές, κάποια πράγματα έχουν

τα όριά τους».

Με απλά λόγια, όπως το κατάλαβα εγώ, η Σοφία Βούλτεψη σηκώθηκε και έφυγε από την αίθουσα της Βουλής, επειδή είδε στα θεωρεία τα ομόφυλα ζευγάρια που φιλιόντουσαν.

Έλα όμως που ο Υπερκοριός, ο οποίος είναι και εξελιγμένο μοντέλο με λειτουργία record, έχει καλή μνήμη πέρα από μάτι και πληροφόρηση (ενίοτε). Η Σοφία Βούλτεψη ήταν όντως στη Βουλή, αλλά έφυγε πολύ νωρίτερα και αυτό γιατί ήταν καλεσμένη σε πάνελ της ΕΡΤ για τα εσωκομματικά της ΝΔ μαζί με τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Κώστα Καραγκούνη και δημοσιογράφους. Μάλιστα, ενώ είχε ξεκινήσει η ψηφοφορία, η εκπομπή ήταν ακόμα στον αέρα.

Τέλος, κανένα ζευγάρι δεν φιλήθηκε στα θεωρεία πριν ή κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας. Αυτό έγινε αμέσως μετά την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος της ψηφοφορίας, από την οποία απουσίαζε η Σοφία Βούλτεψη.

Άντε, καλή χρονιά να έχουμε και να φρεσκάρουμε λίγο το μνήμη μας, έτσι για το καλό!

The post Υπερκοριός: Τα δύο ψέματα της Σοφίας Βούλτεψη για την ψηφοφορία για το σύμφωνο συμβίωσης appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα